Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nutella z orzechami

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Może się wydać głupie, ale zapytam, bo chcę poznać poglądy drugiej strony:) Kilka dni temu poznałam na czacie chłopaka. Po 3 dniach umówiliśmy się na herbatę, tyle, że zaprosiłam go na tę herbatę do siebie. Mieszkam sama, bałam się ale nie aż tak(wiem, to głupie z mojej strony). Przyjechał, rozmawialiśmy, obejrzeliśmy film. Jak oglądaliśmy film to mnie przytulił, a na koniec pocałował. Nie dobierał się do mnie, tylko ten pocałunek. Później znów rozmawialiśmy i po kilku godzinach pojechał. Nadal utrzymujemy kontakt, umówiliśmy się na kolejną herbatę:) Moje pytania: -co myślicie o dziewczynie, która po kilku dniach "znajomości" zaprasza was do siebie? -czy skoro nie próbował zaciągnąć mnie do łóżka na 1 spotkaniu a chce się znów spotkać to mu się spodobałam? -co może oznaczać to, że codziennie chce jakieś moje nowe zdjęcie?(normalne, a nie żadne erotyczne). Wiem, pytania głupie, ale ja jestem kobietą a chciałabym wiedzieć jak na to patrzą mężczyźni:)

Gość KSAWIER
jestes bardzo glupia kobieta ze tak postepujesz co to oznacza to po co ci gadac i tak nie zrozumiesz i po co zapraszasz na herbate czy tobie brak ogole hobby zajecia zdesperowana jestes

Gość ptasiek nastroszony
ten akurat się zachował bardzo correct! nie potraktował Cię prymitywnie , że skoro go zaprosiłaś to znaczy zaraz dymanie mu sugerujesz. myślę , że waro kontynuować tą znajomość , być może to fajny koleś i podobasz mu się coś cała a nie tylko Twoje cycki i vagina

Gość ffffggjgggggggggggggg
wsadz se herbate w cipe i mu zaserwuj

Gość mozIllIa fireffox
Moje pytania: -co myślicie o dziewczynie, która po kilku dniach "znajomości" zaprasza was do siebie? -czy skoro nie próbował zaciągnąć mnie do łóżka na 1 spotkaniu a chce się znów spotkać to mu się spodobałam? -co może oznaczać to, że codziennie chce jakieś moje nowe zdjęcie?(normalne, a nie żadne erotyczne). 1. pomyslalbym ze chce uprawiac seks, ze jest wyposzczona 2.skoro chce sie znow spotkac to znaczy ze mu sie podobasz, oczywiscie liczy glownie na seks, a to ze nie probowal cie zarznac na pierwszym spotkaniu t jest zagranie z jego strony, pewnie pomyslal ze jakby probowal sie dobierac to bys sie sploszyla i juz byscie sie nie spotkali, a on nie mialby dymania. tak spotkacie sie pare razy az w koncu mu dasz 3. nie wiem, moze sobie wali pod nie. a moze jest psycholem i ma caly swoj pokoj w twoich fotkach nie dziekuj

postąpiłaś głupio i nieodpowiedzialnie głupio bo takie zaproszenie oznacza PRZELEĆ MNIE a noramalny facet takiej kobiety nie bedzie szanować nieodpowiedzialnie bo mógł cię np. zayebać i okraść :O

Gość mozIllIa fireffox
Prymitywny nie jest Do tej pory nawet żadnej alizji do seksu nie zrobił I podczas rozmowy wyraźnie zaznaczył, że ma swoje zasady% a co jesliby zrobilby jakas aluzje czy uwage do seksu to znaczy ze prymitywny. boze jakie wy jestescie bezdennie glupie

Gość parasolka na deszcz
pomyslałabym że jestes zdesperowana, nieodpowiedzialna, napalona:(

Gość sadfghjasdfghjkasdfghjk
-co myślicie o dziewczynie, która po kilku dniach "znajomości" zaprasza was do siebie? ze jest w deperacji i w ogole swiata nie zna tzn ze byc moze lepiej z nia utrzymac kontakt bo latwiej cipy da -czy skoro nie próbował zaciągnąć mnie do łóżka na 1 spotkaniu a chce się znów spotkać to mu się spodobałam? tzn ze sie az tak nie podobasz nie jest goraco jest tylko cieplo i nudno -co może oznaczać to, że codziennie chce jakieś moje nowe zdjęcie?(normalne, a nie żadne erotyczne). tzn ze utrzymuje z toba kontakt a nie chce za bardzo czytac bo nie interesuje sie za bardzo no ale trzyma kontakt bo dodatkowa cipa sie przyda

Gość mozIllIa fireffox
mozIllIa fireffox Nie odkryłeś głębokiego sensu mojej wypowiedzi Gdyby zrobił jakąś aluzję nie uznałabym go za prymit a to przepraszam. zwracam honor

Gość Kot Marian
Pewien geniusz poszedł do neurochirurga i rzekł: - Panie doktorze, jestem za mądry. Nikt mnie nie rozumie. Proszę wyciąć mi pół mózgu, żebym mógł rozmawiać z ludźmi. Zrobiono operacje. Po miesiącu facet wraca: - Doktorze, środowisko profesorów akademickich już mnie nudzi. Ja chciałbym z ludem… Niech pan wytnie mi pół tego, co zostało. Zrobiono operacje. Po pół roku facet wraca: - Teraz już lepiej. Jestem biznesmenem, zarobiłem już masę pieniędzy. Jednak chciałbym do ludu… Niech pan mi znów trochę wytnie. Zrobiono operacje. Po pół roku facet wraca: - Jestem brygadzistą na stoczni. Po fajrancie idę z kolegami na wino, jest nieźle, ale właściwie nie mam z nimi wspólnego języka. Niech mi pan wytnie jeszcze trochę mózgu - Dobrze, wytnę panu, ale zanim się pan zdecyduje, muszę ostrzec, że tym razem może pan zacząć miesiączkować

Gość saczkjus
gdyby dziewczyna zaprosiłą mnie do siebie , to pomyslałbym ze chyba jej sie podobam

Gość sadfghjasdfghjkasdfghjk
zdejmij majteczki rozstaw nogi

Gość wałbrzych
Pani docent R. i pan prof. Z. mieli prowadzić wspólnie konwersatorium na temat praw kobiet. Pani docent: - Dzień dobry, nazywam się tak i tak, robię to i to, razem z profesorem Z. będziemy dla Państwa w tym semestrze prowadzić konwersatorium na temat praw kobiet. Co prawda, profesor pewnie zaraz powie, że nie ma czegoś takiego jak prawa kobiet... Na co prof.: - Eee tam, jak zwierzęta mają swoja prawa, to czemu kobiety mają nie mieć?

Może lepiej sprawdz, czy ci nic ze szkatułki z bizuterią nie zginęło, albo ze skarbonki... i czy wszystkie karty kredytowe masz w portfelu..

Bo moim zdaniem to, że zaprosiłaś nieznajomego do domu świadczy o twojej głupocie nie dlatego, że mógł cię wykorzystać, ale własnie zwyczajnie okraść... Przecież to mógł byc zwykły złodziej, który w necie szukął swojej kolejnej ofiary..

Gość struna przeciągnięta
ciesz sie ze to nie ja byłem, oj juz ja bym cie zapoznał

Przeciez nie kazdy z netu jest zlodziejem, co to za teorie. Po prostu lubia blisckosc ciala osoby, ktora nalezy do innego rodzaju, kto nie lubi?