Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej mamusie !!!!

prosze pomóżcie ....

Polecane posty

Gość hej mamusie !!!!

odpowiedzcie mi na pytanko czy byłybyście zainteresowane kupnem używanych zabawek dla swoich dzieci ( w stanie bdb ).... dobrych, znanych firm (fisher price, v-tech) i w jakiej cenie juz z przesyłką by was interesowało np. maty,chodziki- pchacze, i inne zabawki interaktywne ....

Gość Gnębiąca prostactwo
Musisz wrzucić fotkę + odrazu cenę z przesyłką. Bez fotki nikt nic nie kupi ;) Pozatym nastaw się na chamskie komentarze niżu społecznego przebywającego na tym portalu :D Szykuj się więc na wyzwiska i bluzgi ;) A najlepiej idz na allegro odrazu tam nikt nie bedzie sie sapał, ze za drogo ( bo o to mamuśkom na poziomie z kafe sie zawsze rozchodzi, za drogo! zawsze bedzie za drogo :D ). Postaw swoja cene jaka uwazasz, porownaj na allegro takie same zabawki uzywane po ile chodza i taka cene jak uwazasz wystaw. I nie daj sie komentarzom, tutaj plebs sie przwija co che cie nachapac najnizszym kosztem ;)

Gość hej mamusie !!!!
he he ja chciałam właśnie na allegro sprzedawać ... tak tylko pytam o rade bo nigdy tego nie robiłam a nazbierało sie tego wszstkiego ... córa ma 2 lata już sie częścią nie bawi , i leżą w kącie a cały czas dostaje nowe.... właśnie tak chce wiedziec czy opłaca mi sie sprzedawać bo wysyłka z uk. by była

Gość hej mamusie !!!!
dodam, że dziecko przechodziło kilkakrotnie świerzba oraz łupież pstry...

Gość hej mamusie !!!!
I grzybicę.

Gość i jak zwykle odpowiedzi na poz
iomie

Gość przejrzyj sobie oferty na
allegro. Trudno powiedziec - musialabys wszystko powymieniac a nie tak rzucac ogolnie. Ja kupilam worek zabawek fisher price za 100 zl, rozniaste - ale nie bylo tam maty ani pchacza takich wiekszych rzeczy Mate kupilam za 100 zl (taka sama w sklepie prawie 300 zl) Mate i pchacz, chodzik proponuje sprzedac osobno a zabawki drobne moze razem.

Gość czasami podczytuje wasz topik
Z UK bedzie droga wysylka. Obawiam sie, ze chetnych nie bedzie. Chyba, ze bardzo tanio za zabawki wezmiesz. Dla kupujacego liczy sie cena ostateczna, do zaplaty czyli koszty przesylki rowniez.

wiesz ja nie chce kokosów za te zabawki są w idealnym stanie bo tylko po 1 dziecku ale na prawdę nie mam co z tym zrobić i myślałam że może choć troche sie zwróci to bym cos za to małej kupiła jak myślicie cena ok. 100zł. juz z przesylką za krzesełko uczydełko, 120 za zebre skoczka to byłoby za dużo ?

ok znalazłam na alegro są tańsze ....wiec nie ma sensu chyba że podożucam innych zabawek i jakąś pake sie zrobi.. musze pomyślec

A nie lepiej na angielskim e bay wystawic? Po co sobie glowe truc wysylka do PL?

też sie zastanawiam nad tym tylko ze tego tu zatrzesienie a mi zalezy na wyeksmitowaniu tego bo zblizaja sie urodziny małej ... ale dzieki

To wystaw troche nizsza cene niz pozostali i juz :D A zawsze pare groszy ci wpadnie na nowe zabawki :D i miejsce w domu sie zwolni.