Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z krakowa

Test ciazowy kto pomoze?

Polecane posty

Gość ania z krakowa

Hej, zrobilam test ciazowy o czulosci 10, 10 dni po owulacji. wyszedl negatywny. czy mam pewnosc ze on pokazuje prawde?

Gość sdfghjkljhgfdfgh
tak

Gość mała miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nie , test zawsze może się pomylić albo wyjść źle. Mi ciążę pokazał dopiero 12 dni po owulacji wcześniej była jedna kreska .

Gość ania z krakowa
mala miiiii ale robilas ten czuly test 10mlU?

Gość ania z krakowa
ostatnio miałam bardzo trudny test i odpowiedziałam tylko na dwa pytania :(

test najbardziej wiarygodny jest w dniu spodziewanej miesiączki lub gdy się ona spóźnia. poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i zrób kolejny

Gość kolejny temat o tescie
ja nie moge czy wy nie maci etakiej zakładki jak SZUKAJ!!!!!!ona jest do używania, zrobiłam test 10 dni za wszesnie 18 za póżno co za idiotki

Gość ania z krakowa
Idiotka to Ty, forum jest poo to zeby pytac i zakladac tematy. moge zakladac i pytac o to, o co mi sie podoba. A Ty nie wchodz jak nie mas znic konkretnego do powiedzenia. Ja wiem ze test powinno sie wykonywac w dniu miesiaczki, ale chyba oszaleje do tego dnia :) Czy uwazacie ze mogl sie mylic?

Gość ))))))haneczka((((((((
''ostatnio miałam bardzo trudny test i odpowiedziałam tylko na dwa pytania'' To jest już takie nudne.Coś innego byście wymyśliły...Trzeba mieć nieźle w główce poprzestawiane żeby takie coś napisać!! Aty autorko tym testem się nie sugeruj.Co z tego że był czuły 10?Poczekaj spokojnie jeszcze parę dni i powtórz.Życzę powodzenia

Gość ania z krakowa
No pisza w necie ze te czule testy mozna robic wczesniej, i laski nawet pisaly ze im pokazala ciaze 9dni po owulacji. ze generalnie dzialaja i sa skuteczne.

Gość no wiec masz odpowiedz
NIE JESTES W CIAZY :O Dotarlo?

Gość ania z krakowa
No chialabym aby to co napisalas bylo prawda. Boze jacy tu sa okropni ludzie na tym forum. o nic nie mozna zapytac, to po jaki chvj jest wogole forum?

Gość ania z krakowa
czy ktos jeszcze sie wypowie?

Gość moze ginekolog jest na sali
to sie wypowie :D

Gość ja go robiłam
ja robiłam ten test 10 dni po stosunku i wyszła jedna kreska zostawiłam i poszłam do pracy a popołudniu był blady zarys drugiej ( dodam że miesiąc wczesniej tez robiłam ale wyszła tylko jedna a popołudniu nic nie doszło) Wiadomoże nie należy tej drugiej kreski po tym czasie brać pod uwagę bo zachodzi w nich reakcja chemiczna. Powtórzyłam po 2 dniach i było tak samo jedna popołudniu zarys drugiej. Jak @ nie przyszła zrobiłam zwykły test i były 2 kreski druga blada ale była widoczna odrazu. Powiem ci że 6 lat wcześniej jak staraliśmy się o dziecko to juz 7 dni po owulce zwykły test pokazał dwie kreski choć druga była ale bardzo blada - i mam synka a teraz jestem w 10tc i zobaczymy co będzie oby zdrowe.