Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NoTurns

Tatuaż pod PIERSIĄ ku pamięci dziadka - tak czy nie?

Polecane posty

Założyłam taki temat wczoraj, i nie wiem dlaczego ale został skasowany. Otóż chciałam zrobić sobie tatuaż blisko serca - pod lewą piersią. Miałby formę tekstową (ok 14 znaków, niewiele) Zastanawiam się tylko, czy to miejsce jest właściwe. Tak jak pisałam - jest blisko serca, ale z drugiej strony to może niestosowne, aby taki napis znajdował się pod piersią? Jak myślicie?

To dla Ciebie powinno być odpowiednie...i nie powinno się liczyć to co inni powiedzą... dziadek bliska osoba to może być przy sercu...

Gość Kamelina081
pomysł dobry, ale ja bym go umieściła z boku "pod pachą" tylko trochę niżej? Pod piersią może nie wyglądać za ciekawie... Tym bardziej, jeżeli to napis. Może być też ramię :) Wykonywałam takie tatuaże i wyglądały obłednie :D

Myślałam o nadgarstku ale pionowo (nie poziomo), jeśli wiesz o co mi chodzi? :) Wzdłuż ręki :) Ale jest to widoczne miejsce, obecnie studiuję ale nie wiadomo gdzie przyjdzie mi pracować za kilka lat

Gość mamunia z dzidziuniem
pod piersią to na pewno serca nie ma:( a jak ci opadną cycki to co? zakryje tatuaż, dziwne miejsce, ja wybrałabym wewnętrzną stronę przedramienia albo bok ciała na wysokości talii

Gość Miśka8888
nie wypada