Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULA85

NOWY START Z ALLI !!!

Polecane posty

Gość ULA85

Cześć, dziś zaczynam brać Alli, jestem pozytywnie nastawiona, muszę się zmobilizować, bo mam do zgubienia trochę kg... Ważę teraz 74,5kg przy wzroście 160cm,...makabra wiem pół roku temu urodziłam dziecko no i kg zostały :( Kiedyś ważyłam 52 kg a nawet mniej, nie oczekuję cudów ale chciałabym bardzo spaść do wagi ok. 60kg. Jeżeli jest ktoś, kto również walczy z kg, i jest w trakcie lub ma zamiar brać Alli to piszcie zawsze to raźniej w grupie.

Gość peti swipss
nie wiem ale ja do alli nie jestem za bardzo przekonana

Gość ULA85
Ja też nie byłam ale spróbować nie szkodzi, poczytałam trochę o tym no to wiem o co w tym mniej więcej chodzi, zawzięłam się na te kg, od 15 lipca nie jem wogóle kolacji ostatni posiłek ok 17.00, piję duzo mineralnej jem wszystko, ale w niezbyt dużych ilościach, może jakiś efekt się pojawi? :)

Gość *liliann
Przy jedzeniu do 17 to i bez Alli schudniesz.

Gość ULA85
Kolacji nie jem od miesiąca, ale waga niestety nie drgnęła, dlatego zdecydowałam się na alli. Dziś trzeci dzień, czuję się dobrze nie mam żadnych skutków ubocznych...jak narazie, no i mam nadzieję że tak zostanie, no i że niebawem pojawią się jakieś efekty:)

Gość netha80
Witam, ja wczoraj zamówiłam Alli i czekam na przesyłkę, miałam nadzieje, że dostanę jeszcze przed tym długim weekendem, ale chyba będe musiała jeszcze poczekać... Więc jak tylko zacznę brać to z chęcią się dołączę - z kimś zawsze raźniej :) U mnie sporo jest do zrzucenia - 165 a waga 79,5 i nic nie chce zejść w dół... staram się jeść mało kalorycznie do 18, ćwiczę na stepperze a tu nic... więc może Alli? myślę że warto spróbować pozdrawiam

Gość netha80
ULA daj znać jak Ci idzie?

Gość koszalkapalka
jedzac polowe mniej czy iles tam ( zakladajac ze nie sa to same chipsy i slokodkosci i fast foody) i konczac jedzenie o 17, schudniesz bez alli i nikomu kasy nie nabijesz. jesli od 15 lipca jesz mniej, jak mowisz, a dzis mamy 15 sierpnia, to powinnas spokojnie z 2kg stracic.

Gość dnoooo
nie chudniecie, bo jecie za dużo syf, a za mało w ogóle. Zajrzyjcie tu, może wam się w głowach rozjaśni, bo na tych głupich dietach, to jedynie jojo przyjdzie: http://www.sfd.pl/Koncepcja_i_regulamin_dzia%C5%82u-t666947.html

Dziewczyny z może spróbujemy razem na Dukanie? Ja już raz byłam, ale miałam przez 3 dni imprezy w domu i przy szykowaniu wszystkiego zrezygnowałam :( od jutra zaczynam jeszcze raz. Moja znajoma naprawdę dużo schudła. Ja poprzednim razem przez 7 dni fazy uderzeniowej schudłam 3 kg. No a potem nie wytrzymałam. Ale czytałam dużo na różnych forach i niektórzy naprawdę dużo schudli. Ja po dwóch ciążach chciałabym schudnąć minimum 13 kg. A najlepiej tak około 20. :(

Gość ULA85
Cześć Wszystkim, dziś mijają dwa tygodnie odkąd biorę Alli, dziś się ważyłam i waga pokazała 73,5 kg czyli 1 kg mniej!!! No powolutku ale wreszcie coś spada, nie stosuję w dalszym ciągu jakiś diet, nawet zdarzało się wypić zimnego browarka, jem mniej no i do 17.00, nie powiem trochę mnie to kosztuje, bo zawsze podjadałam wieczorem, czasem nawet w nocy, ale najgorsze były pierwsze dwa tygodnie teraz jest już lepiej, łatwiej mi przychodzi odmówienie sobie kolacji czy słodyczy, nie jest tak źle, i oby tak dalej...:-) Pozdrawiam serdecznie :-)

Gość *liliann
Ula, bez tego Alli schudniesz tak samo. Jeśli teraz mało jesz, w dodatku już nie jesz po 17, co akurat jest głupim pomysłem, no ale nie moja sprawa :) W każdym razie powodzenia

Gość ULA85
Dziewczyny, kończę z alli, mam jeszcze kilka kapsułek to wybiorę do końca, w końcu kosztowało to nie mało bo 89zł, macie może w sumie rację, bez alli też sobie poradzę..(.mam nadzieję), alli działa, ale trzeba nad każdym posiłkiem zastanowić się czy warto go zjeść, bez dość rygorystycznej diety to nie ma sensu zażywać alli, tak więc na tym kończę moją przygodę z alli no i zobaczymy jak to się dalej potoczy, pozdrawiam :-)