Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie jest do dupy!!!!

jestem z mężem tylko dlatego, że mi go szkoda

Polecane posty

nie chcę z nim być, chcę od niego odejść, na pytanie czy go kocham odpowiadam- "yhy", wszystkie orgazmy udaję tyko po to by nie sprawić mu przykrości, coś się skończyło, coś wygasło, nie chcę z nim być, nie mam nikogo innego, nigdy nie zdradziłam nie wiem jak mam zakończyć to małżeństwo, tak by nie zrobić mu wielkiej krzywdy, kilka razy już z nim rozmawiałam i mówiłam, że coś jest nie tak, że nasze uczucia wygasły, jemu jednak jednym uchem to wpada a drugim wypada, boję się wprost powiedzieć mu by odszedł, wiem, że tak czy inaczej go skrzywdzę ale jak to zrobić by jak najmniej bolało

Gość aha i achhhh
moze na poczatek przestań się z nim seksić?

Gość vickaaa
odejdź od niego, po co się oszukiwać

Gość zle myslenie rani wiele osob
to jak mu wypada to go poprostu zostaw wieksza krzywde wyrzadasz mu tkwiac w tym bledzie

do łóżka chodzimy, bardzo rzadko ale jednak chodzimy :(

Gość twój mąż
i vice versa

Gość jak to co on na to
szczepi morde codziennie

nie mam kochanka i nigdy też nie zdradziłam swojego męża!!

najprostsze rozwiązania są najlepsze: siądź i z nim pogadaj wprost, powiedz, co czujesz. może rutyna wdarła się, więc trzeba będzie odświeżyć ten związek. jeśli mu powiesz co czujesz myślę, że będzie chciał walczyć o ciebie i wasze małżeństwo, jeśli nie, przynajmniej będziesz miała pewność, że to koniec ostatecznie. ja bym pogadała z mężem, myślę, że da się to naprawić :)

Gość twój mąz i vice versa
"do łóżka chodzimy, bardzo rzadko ale jednak chodzimy " a jak myslisz dlaczego? z litosci

Gość herska
to przykre co piszesz, że wygasło uczucie między wami:-( Wydaje mi się, że Mońcia80 ma rację, powinniście porozmawiać i spróbować jeszcze raz rozpalić to co was kiedyś połączyło. Chociażby po to żeby potem nie żałować podjętej decyzji. Trzymam kciuki:-)

Może czas na terapię małżeńską? Albo przynajmniej porządne zastanowienie się co spowodowało to wypalenie się uczuć.

jak żyjesz z nim tylko dla orgazmów to rzeczywiscie jak się skończyły trzeba to zakończyć. ale jesli jest człowiekiem z którym chciałabyś mieć w dalszym ciagu orgazmy to proponuje kup wibratora pomoże w tego typu zabawie cos sie zmieni.jeśli nie idx z nim (jeśli ci na zwiazku zależy) do seksuologa,psychologa wszędzie gdzie ewentualnie moga tobie pomóc ale nie pisz na kafeterii ,że skoro tobie nie staje to tzreba odejść ok?

Szkoda to może byc psa ze schroniska a nie dorosłego faceta. Masz tylko jedno życie. Odwagi i powodzenia.

Gość fffffffffffffffff
ja tez bylam kiedys z kims z litosci, bo mi bylo szkoda.;/;/ wiedzial, ze jest cos nie tak , ale czekal czekal i czekal, a ja go zbbywalam... spotykalam sie aby tylko mu nie bylo przykro , to byl koszmar, teraz nie zrobilabym tak , od razu bym powiedzala prawde, tym bardzej go skrzyuwdzialm ;/

Gość a macie
dzieci

Gość turkusowy szfir
jak to dłużej potrwa to ty kochana dostaniesz depresji, albo po czasie zdradzisz go i bedzie go bolało jeszcze bardziej, albo ratujcie to albo koniec i to bolesny bedzie, i potem bedziesz ty wyzywana do kurew bo zdradziłas, nikt nie pomysli ze zrobiłas to z rozpaczy, kazdy powie zes szmata:(

Gość bywam szczesliwa
a nie szkoda Ci siebie w takim zwiazku "mechanicznym" ?

Gość małmałżonek
przecież to jest normalne małżeństwo