Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta_spełnoiona_

JESTEM W CIĄŻY. DORADZĘ INNYM NIEPEWNYM I MAJĄCYM PYTANIA.

Polecane posty

Gość kobieta_spełnoiona_

4 tydzień:) są 2 kreseczki :) 1 cykl starań :)

Gość synia87
super! nam tez w 1 cyklu sie udalo...teraz juz 16 tc ;)

Gość kikaaaaa
hej a jakie masz objawy? moze bialy sluz? bo ja juz nie wiem co myslec...za 7 dni powinnam miec @ a testowalam juz jakies 7 dni po stosunku i wyszly 2 kreski , tyle ze dwa dni pozniej inny test byl ujemny....oprocz pobolewania piersi i mlecznego sluzu( choc nigdy nie mialam ) mam jescze popdwyzszona temp.

Gość synia87
poczekaj na dzien @ ...wtedy zrob test...powinien juz na 100 zasugerowac;)

Gość kikaaaaa
no tak wiem, ale jestem bardzo niecierpliwa i nie wiem czy wytrzymam:) pozatym zdziwil mnie pozytywny wynik-test byl brdzo czuly a drugi juz nie...no i pewnie doszukuje sie objawow, stad pytanie o sluz...bo dziwny ten moj cykl, nie zauwazylam owulacji albo byla tak szybko ze nie wiem..od 2 tyg ten sluz...inny niz zawsze

Gość kobieta_spełnoiona_
Powiem CI tak, dawniej jak nie staraliśmy się ale czasem gdzieś kiedyś a to okres sie spozniał albo coś - i już miałam schizy... wiem dziś że tamte zgagi, mdłości itd. były od żarcia po prostu a nie od cięży :O Tym razem był i jest inny główny objaw - ból podbrzusza i pleców trwający od około 4 dni po stosunku do teraz, trwa ciągle i jest bardzo uporczywy... jak podczas okresu :O Kolejne to: temp 37,4 od wczoraj zgaga kilka razy dziennie i tyle jednak brzusio nie daje mi spokoju.... nawet sie martwie czy nie za mocno boli :( Test pozytywny wyszedł 2 dni przed terminem miesiączki

Gość kobieta_spełnoiona_
a pytasz o śluz- tego nie zauważyłam. Ale: - mocz pachnie intensywaniej - podczas ostatniego seksu (niby w niepłodne) byłam mega nawilżona

Gość kikaaaaa
mam juz jedno dziecko ma 2,5 roku wiec teoretycznie powinnam byc czujniejsza..ale wiadomo.Moje objawy to tuz po stosunku ( jakies 3-4 dni) bol podbrzusza, plecy( dół) -myslalam ze umre...podobny jak prZy poronieniu( pierwsza ciaze poronilam w 5 tyg)ale mi przeszlo choc potem jajnik kuł troche....dzis nic nie boli ale sluz jest...