Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajjaa

wesele pytanie.

Polecane posty

Gość jajajajjaa

witam chcialabym poznac wasze zdanie. 1. Czy uwazacie ze "lipą" jest zrobienie wesela w piatek?

Gość każdy będzie wiedział że
chciałaś oszczędzić na wynajmie sali w weekend i tyle sknerusko :D Będą gadać: ja pieprzę, już bym jej dorzuciła te 10% ceny talarzyka, a nie musiałabym brać urlopu na jej wypocone wesele. Dobrze że nie kupiła do tego wódki z przemytu. Chociaż kto wie.

Gość jajajajjaa
to tylko o tym myslec ze chcialam taniej tak? Czyli to bedzie zle wygladac?

Nie wiem, czy ksiądz udzieli Ci ślubu w piątek, bo w ten dzień obowiązuje post. Mój kolega wymarzył sobie ślub we środę. Czemu? Nie wiem, odpowiada "bo tak". Każdy ma jakieś odchyły :D

Gość jajajajjaa
wlasnie z ksiedzem juz gadalismy i wszystko ok. Tylko pytam was czy to jakos czasem nie "prostacko" wyglada? Tak ze chcemy zaoszczedzic?

Gość
a na cholere cui zdanie innych rob jak chcesz to toj dzien zawsze sie znajda narzekacze

Gość ubierz się ciepło offerma
ja bym nie przyszła bo mi szkoda brać wolnego w pracy :)

Gość NiktNIEwiedział
O lipa po całej lini...ciocia dzisiaj przyszła...nie no można się było spodziewać tego!naskoczyła na mnie czemu na wesele nie idę -jej syn się żeni...powiedziała,że do mnie na wesele nie przyjdzie jak tak i zdania nie zmieni!no to pięknie,dlaczego nie idę?powiedziałem,bo mi się nie chce!szczery jestem zawsze

W piątek wesele,później dwa dni na zabawę:D Goście nie rozjadą się tak szybko:D

Gość jajajajjaa
boje sie reakcji katalikow takich poboznych...gosci... ehh to nasza decyzja i nam wszystko jedno ale bylam ciekawa co ludzie o tym sadza.

Nie wszyscy sie bawią w piatek, ja np. nie chodze na zabawy w piatki, druga sprawa to wstrzemięźliwośc w jedzeniu potraw mięsnych, pewnie wiekszość pości (zwłaszcza starsze pokolenie), trzecia sprawa to, że nie każdy weźmie urlop na ten dzień (bo przecież do fryzjera trzeba pójść, przygotowac sie odpowiednio, a nie zdąży sie tego zrobic nawet w godzine po pracy), a po czwarte to co już tu pisali, że ludzie pomyslą, że to skąpstwo, że chcieliście zaoszczedzic na sali itp.. dlatego ja jestem na nie.