Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kareen

pomocyyy

Polecane posty

Gość kareen

Mam wielkaaaaaa prośbę;( mam 25 lat- jestem. tzn byłam z moim chłopakiem 4,5 lat. Nigdy z nim sie nie kochałam. Ale ostatnio tak bardzo nalegał że się zgodziłam. I następnego dnia powiedział że mnie zostawia bo "nie byłam zbyt dobra" ? ;( normalnie nie mogę tego pojąć jak on mógł. ALE PRZEJDE DO KONKRETÓW: chcę się zemścić na nim . Tylko potrzebuję pomocy. Chce wrobic go że jestem w ciąży- musze kupić test i zrobic go przy nim. Inaczej nie uwierzy. Ale żeby to zrobić potrzebuję moc kobiety w ciąży. Inaczej się z nim nie da. I niech tak będzie sie martwić i ubolewac co zrobi przez 2-3 dni. \ Błagam pomóżcie;( Oczywiscie zrewanżuję się i zapłacę za pomoc;(

Gość kareen
moje gadu gadu- 37446114 ;(

Gość Gnębie prymitywy
moze by tak inny pomysl na prowo? ten juz byl. Troche wiecej kreatywnosci ;)

Gość kareen
ale nikt nie pomogl;(

Gość synia87
a to ci gnój !!!!

Gość synia87
z jakiego miasta jestes?

Gość kikaaaaa
dziewczyno chlopak jest niedojrzaly do zwiazku i ty chyba tez ..zemsta jest prymitywna a lepiej dac sobie spokoj i poszukac innego...wykorzystal cie i tyle!!!!

Gość kareen
dlatego sie chce zemscic:( bedzie mi lżej. ja przez niego cierpie jak nigdy;(

Gość kikaaaaa
nic ci to nie da a jak wyjdzie bedzie glupio..olej go choc ciezko i glowa do gory..to dran nie facet

Gość kareen
o nie.. nigdy mu tego nie daruje:'( powiem mu ze jestem w ciazy. niech pocierpi i sie pomartwi. tylko do tego trzeba mi mocz kogos kto jest w ciazy, inaczej wyjdzie mi negatywny;(

Gość Witamiżegnamzarazem
Niech moc kobiety w ciąży będzie z Tobą. Hehe, śmieszne...nie wiem, czy to prowo, każdy wpis może być żartem...nie mniej, jeśli to prawda, to współczuję. Zemsta nie jest dla silnych, nie mniej, jeśli musisz...ciekawe, jaką będzie miał minę.

Gość kareen
wiecie co. Nigdy bym nie pomyslala i nie przypuszczala ze on takie cos mi zrobi;(

Gość kareen
prosze pomozcie;(

Gość kikaaaaa
lepsza zemsta bedzie poderwanie innego i zobaczenie jego miny-bezcenne:)

Gość hyuyguyg
spójrz na to z tej strony. jak tak mu powiesz to on będzie na ciebie może gadał, że go specjalnie wrobiłaś. poza tym to zagranie poniżej pasa także dla ciebie bo jak rozgada to potem w towarzystwie będą mówili, że byłaś już w ciąży a to może odstraszac innych potencjalnych chłopaków więc nie kop pod sobą dołków. lepiej mu powiedz, że był słaby, byłaś u ginekologa i nadal masz błonę bo nie dał rady przerwać albo zacznij się interesować innymi i udaj, że cieszysz się z tego, że wam nie wyszło. poza tym obstawiam, że to prowo bo rzadko kiedy ktoś zwleka z pójściem do łóżka aż 4 lata. zwłaszcza facet jak się nabiega za kobietą tak długo to już potem raczej nie odpuści.

Gość że-co
niech MOC kobiety ciężarnej będzie z Tobą buahahahahaha większej bzdury nie czytałam!

Gość tetetetatetetefwe
ja jestem zmoim 4 lata i on nalega żebymz nim spała, ale jak to przeczytalam to tym bardziej obiecałam sobie że nie ulegne