Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonkadv

nie dbam o siebie PRZESADNIE JAK WY ,a mam powodzenie u mężczyzn !:)

Polecane posty

Gość iwonkadv

mam 23 lata ,jestem blondynką o szarych oczach :) i ciesze sie ogromnym powodzeniem mimo ze ... :wlosy myje tylko w soboty ,przetluszczaja mi sie strasznie ale im czestsze mycie tym gorsze wydzielanie sebum.. twarz myje tylko wieczorem z tego samego powodu ,uzywam mydla dove ,pach ,nog itd nie golę! zapamietajcie kobiety ze naturalny wygląd jest mega ważny ...i nie traktujcie tego w kategorii jakiegos nie smacznego zartu ,mowie powaznie ,ze mezczyzn to kreci zeby myje rano to wiadome,nie uzywam zeli ,kremow,lakierow,odzywek ,dezydorantow-sama chemia .Nie maluje sie ,sama podcinam wlosy o 3 cm co 2 mce ...Paznokcie tylko naturalne bez lakierow itd ...ogolnie takich kobiet jak ja jest nie wiele ale panowie potrafia to docenić. jedyny kosmetyk jaki uzywam to oliwkowy krem Ziaja na spekane piety gdyz mam z tym problem .pozdrawiam

Gość iwonkadv
nie rozumiem do czego to pytanie...

Gość indor indor indor!!!!!
Ty w ogóle o siebie nie dbasz :O

Gość iwonkadv
dbam a nie faszeruje sie chemią ! zadbana to nie znaczy wpackana i wygolona ludzie ;/

Gość pytajniczkaa a a a
to może przestań oddychać i jeść przecież tam też jest sama chemia 🖐️

Gość iwonkadv
mam na pewno wieksze ''branie ''niz ty wyglancowana i odpicowana mazidlami

Gość sfsdfdf
wlasnei im rzadziej myjesz glowe tym bardziej biedne wlosy sa pozatykane i nie moga oddychac w zwiazku z czym będą mile leciały z głowy:D wiwa polmozga autorko tego durnego topiku