Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragnąca:))))));)))

MAM JUŻ DOSYĆ ANGIELSKICH CHIPSÓW!!

Polecane posty

mieszkam w Anglii od roku, i po prostu na widok chipsów mam odruch wymiotny ;( Nie no, ok, zdarzają się wyjątki w których idzie je przełknąć, ale w większości dominują jakieś krewetkowe albo octowe :o nie należą do najsmaczniejszych :o w Polskich sklepach wybór jest mały... Mam ochotę na takie paprykowe chyba star chips czy jakoś tak... Uf, dobrze że niedługo odwiedzam Polskę, to sobie kupię :P

Gość a musisz to świństwo w ogóle
jeść? marchewki chrup, zdrowsze są :P

Gość ntylksmrbhejf7865
no to fajnie

no dokładnie, te jedzenie tutaj to porażka :( Dobrze, że jest Lidl, bo tam jeszcze idzie kupić coś, co da się zjeść... A co do jedzenia... Polski chleb, jest raczej mało polski :(

coś za coś tam przynajmniej stac Cię na wszystko a nie tak jak tu zastanawiasz się czy aby nie za drogie...

moze i lidl jest dla was sklepem dla biedakow, ale jestem tutaj od roku, i najlepsze żarcie jest właśnie w Lidlu (poza polskimi sklepami)

Gość _____________x
jak zylujesz to sie nie dziw. W UK sa dobre wedliny tylko kosztuja. Ty bys chciala pysznosci pol darmo. ps.w wiekszosci w Lidl jest wstretne jedzenie

Ja tam zawsze w sainsburys robiłem zakupy..był po drodze i wszystko co do szczęscia było mi potrzebne mogłem tam kupić :)

Gość malisssssia
Przeciez Pringelsy np sa w PL i UK;p chociazby w Morrisonie

nie jedzcie chipsów, to trucizna :O ja jestem na odwyku i juz 3 m-ce nie wziełam tego do buzi

wcale nie żałuje pieniedzy na żarcie :/ ale chyba przyznasz, ze nie ma to jak Polskie żarełko? Poza tym, nie przyjechałam tutaj wydawać całej wypłaty na jedzenie, bo nie zostanę tutaj na stałe. Możecie po mnie jeździć, ale 90% Polaków ( i nie tylko) nie panoszy się tutaj, tylko odkłada kasę 🖐️

Gość malisssssia
Laysy chyba tez tylko pod inna nazwa;p juz nie pamietam. Ja np nie lubie tylko kielbasek tych co podaje sie do bryt snaidnaia. a tak np bagietki w Morrisonie sa duzo lepsze niz polskie nudne juz kazjerki

no właśnie o tych chipsach mówie :D

[zgłoś do usunięcia] jkdgwwwwdGDDDDDDDDDDDDDDD pfff a wy co nie stac was na polskie sklepy w uk?hahahahahahahah teskno im za wedlinką no ja pie**ole ale masakra masakre to ty masz na twarzy !!!! sa polskie wedliny ale tylko kilka rodzai wiec nie ma duzego wyboru jak w pl. tak to jest jak sie gowno widzialo.... :)

dyskusja jest o chipsach a nie o wędlinach 🖐️

Gość emi-tka
OMG, przecież Walkersy smakują tak samo jak laysy.Najbardziej luie serowe-cebulowe. :P A co do pl; sklepów, to macie je jakieś ubogie :/ , bo u mnie wybór wędlin jest :)

no i dalej o wędlinach heh :P Ale przenigdy nie zgodzę się, że te Walkersy smakują tak jak Laysy...

Gość Czemu wy jeszcze chciecie
angielskie jedzenie chodzby za nie wiem ile jest wstretne i posiada chyba jakies dodatki genetyczne. Kobiety po nim tyja (nawet Polki) nienaturalnie, nie w biodrach, tylko jak baby w ciazy. Brzuchy jak w 7 miesiacy ciazy, po odstawieniu angielskiego zarcia i przerzuceniu sie na polskie, sylwetka zupelnie inaczej wyglada, nawet jak kobieta przytyje, to nie wyglada jak potwor

Gość UlalalaAaa
Bo walkers to Lays przeciez :D ta sama firma tylko inna nazwa ogolnie to po cholere chipsy zresz autorko? Takie masz problemy zyciowe ze angielskie czipsy spac ci nie daja? W kazdym supermarkecie w wiekszych misatach masz polskie chipsy (dosc drogie) co do chleba - w UK nie warto jesc tego polskiego gowna, lepiej swiezo upieczony chleb angielski ( nie tostowy)

Gość koijoijo
Czemu wy jeszcze chciecie, w USA jest dokladnie to samo!! Ludzie od tego sztucznego zarcia sa jakos dziwnie poznieksztalcani:O wielkie odstajace dupy, totalnie znieksztalcona sylwetka. W Polsce otyli maja w miare rownomiernie rozlozony tluszcz, zupelnie inaczej niz w stanach. W zyciu nie widzialam takich dziwologow jak tam.

Gość rzresz chipsy ?
to dziwne.......przecież dupa Ci urośnie