Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z dziwnymi założeniami

Te ekspedientki to niemiłe krowy w sklepach. Patrzą tak dziwnie

Polecane posty

Niektóre są miłe, potrafią się uśmiechnąc...a ja wchodząc do sklepu, chcąc kupic ubranie czuję się niekomfortowo, patrzą krzywo, ostatnio w jednym jedna szła do jakis wieszaków i wpadła na mnie. Naprawdę odechciewa mi się kupować, stoją i patrzą wymalowane paniusie. I najlepsze jest to ,ze najczesciej zdarza mi się tak w Orsay-u. Np dzisiaj chciałam sobie kupic oklulary przeciwsłoneczne, oglądałam i naprawdę poczułam się jak intruz, dziwne to uczucie. oczywiscie nie w kazdym sklepie tak jest.

np. w Castoramie jest przyjemnie bo nikogo prawie nie ma a są duże przestrzenie a co jakiś czas trafi sie tylko jakiś wyświechtany magazynier i wtedy kłade się między donicami z palmami i popijąc wyjęte z torby nestea wyobrażam sobię że opalam sie na malediwach

Gość gsdb
W kazdym, nawet w spozywczaku:)

Gość kaśka aaaaaaaa
no przecież te w sieciówkach mają się za gwiazdy hollywood któym śmiesz zakłócać spokój, ja też trafiam na takie jędze

oj podszywku, masz racje w Castoramie jest bardzo miło:-) zawsze ktoś doradzi itp.

kaśka-dokładnie:-) a w spozywczaku są milsze, nawet na kasie które mają niewdzięczną stresującą robotę w supermarkecie

Gość H&M
Tam są przeważnie fajne laski, mile i usmiechniete. Ostatnio jedna taka poswiecila mi chyba z pol godziny, mimo ze bylo widac, ze ma duzo roboty do zrobienia. i do tego z poczuciem humoru, az chce sie wracac do takiego sklepu.

Gość jynka
i ten wzrok na dzień dobry jakbys była złodziejka i przyszła cos ukraść, naprawdę rzadko się zdarza szczery uśmiech ekspedientki. Już nawet niech się nie uśmiecha ale nich nie ma tak zaciętej i złośliwej miny.

Mi nie chodzi o to,zeby od razu do mnie leciały i się mna zajmowały, chodzi o zwykły uśmiech, gest i tyle. Albo nawet nie, niech tak nie patrzą, nie mierzą, latają miedzy tymi półkami jak na ostrym dyzurze:-O chce się czuć w sklepie swobodnie,a nie niemile widziana;P

Gość Piczekson Orange
Pilnują towaru , żeby ktoś czegoś nie zajumał !

tez tak mam :O ostatnio ekspedientka z NATURY za mna łaziła i pyta czy w czyms pomoc :O

jynka-dokładnie:-) Myślałam,ze tylko ja tak mam. No stoja i się gapią i to nie chodzi o kradzieze, przecież są bramki. Staną takie pod przymierzalnią i nie wiedzą co mają robić. To pewnie nie zależy od sklepu,ale np w kappahlu czuję się swobodnie.

Gość ja tam nie lubie poniedziałku
dla mnie baby w sklepach to alboe po zawodówce lub bez matury, jak z urodą to jeszcze ujdzie bo cyc wystawia lokal wyperfumuje i jechana zbiera punkty do facetów którzy przychodzą z kobietami :P to sa zwykłe szmatki, nie wszystkie, ale przewaga, sa przemądrzałe, zadzierają nosa, myslą że jak pracuja wsklepie z markową odzieżą to są lepsze od "lumpa " haha a się mylą, puste pindy

Gość olalalalalala a
jak tak się na mnie gapią to mam wrażenie że mnie obgadują albo sie w duchu ze mnie śmieją, dziwne uczucie :/ Dlatego zawsze wolę z kimś chodzic do takich sklepów czuję się lepiej. Bo jak sama jestem to nawet nie mam ochoty nic mierzyć tylko wychodze po 10 sekundach

Gość ...majjja...
uff... a myślałam że to ja jakaś dziwna jestem.....

Gość evaaabe
Najlepsze to są takie w h&m w moim mieście :D no jaką ja mam znich polewkę :D głowe zadarta, zero usmiechu łaskę zrobią że ci odpowiedzą. I w naturze też takie są, łażą za mnie i pytają czy na pewno niczego nie chce, czy w czymś pomóc a może jednak, nosz kur*wa mam ochotę walnąc je w łeb!

Gość evaaabe
* za mną

szkoda ,że w kasach zrobili pokazywanie "wydawanie reszty" bo wtedy by się tak tępaki nie smiały, poł godz liczyłby ile reszty wydac klientowi, aaaj szkoda zawsze miałem beke z takich

to prawda, wyglądaja dość wyzywająco i sprawiaja wrazenie ze ten sklep to jest najwazniejszy. Własnie wybieram sie w sobote z kolezanką na zakupy, w kupie raźniej:-) One z taką łachą odbierają te ubrania przymierzone, które nie pasują. Ostatnio chciałam się do jednej usmiechnąc oczywiscie w Orsay-u i [mówie: te jednak nie a ona Mumia egipska wzieła i nic, przy kasie jej kolezanka pyta tak dziwnie: karta klienta? zapakowała kase wziela, paragon dała mówie dziekuje,a ona NIC uwazam, ze to one sa wizytówką sklepu, ze klient powinien wyjsc zadowolony z wrócic z checią za jakis czas

trochę z innej beczki, ale ostatnio trafiłam na jakąs pojebaną fryzjerkę :O była tak nieprzyjemna że załowałam ze przyszłam tam do fryzjera. Pytała jak ściąć-odpowiedziałam. A ona jakieś wątki, ciągle jakieś "ale" miała. I jeszcze tak nieprzyjemnym tonem mówiła ze miałam ochotę wyjść stamtąd i sama dokończyć ścinanie. na dodatek cały czas wzdychała i sapała jakby miała żal do mnie że przyszłam do nie..... głupia pipa, juz wiecej tam nie pojde bo ścina jakby zeza miała.

Gość ja tam odkładam na lade na
lewej stronie i wychodzę , za coś wypłatę dostaja, może jeszczce mam im wieszac na wieszaczki, obrazone od razu jak nic, w dupie to mam czy sie gapia czy nie

u fryzjera to powinna doradzic co i jak może się po prostu nie znała:-( a tak jak kolezanka wyżej napisała z tą lada to trzeba tak robic i jebac te krowy a jak nie to poprosic kierownika sklepu i powiedziec ze to bardzo zenujace taka niemiła obsługa

Gość ja tam odkładam na lade na
a jak się nie podoba to na ich miejsce jest 30 chętnych od zaraz :P

Gość bjhysgr
że w kasach zrobili pokazywanie "wydawanie reszty" a co to znaczy ?

czyli pokazuje Ci ile ma Ci wydac reszty krowa. Nie musi liczyć ze jak dałas jej 100zł a bluzka kosztowała 36, 99 to nie musi sama biedna liczyc ile musi oddac

o to,że jak wbijesz kwotę którą Ci zapłacono np. 200zł a rzecz kosztowała np. 138zł to kasa pokazuje ile reszty wydać , w tym przypadku reszta 62 zł jak tego nie było to się motały pindy juz nie były takie mądre :P

dokładnie, chętnych jest dużo szkoda,ze zatrudnija takie młode siksy:-( ale pewnie dlatego,ze one bardziej "doradzą" a gówno prawda stoją jak muły i obcinają.

Gość bjhysgr
aa to ja nie wiedziałam że w kasach im wybija ile mają wydać :D:D:D