Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siostra 888

czy wypada iść w białej sukience na wesele?

Polecane posty

Gość byly lepsze
haha jaka reklama :D

Gość emilianna
nie wypada

to żadna reklama.. sukienke kupilam w sklepie kilka dni temu.. i poprostu wpisalam firme i znalazlam taka na allegro..

Bardzo ładna sukienka, ale raczej nie wypada iść w takiej sukience na wesele... chyba ze juz szkoda ci kasy na kupno nowej, to załóz do niej jakies kolorowe dodatki.

Gość był już ten tamt i wywołał
ostry spór :) Jeśli to nie jest wesele u królowej angielskiej to tak naprawdę musiałabyś założyć chyba suknię z mięsa jak Lady Gaga żeby ktoś na to zwrócił uwagę. Kiecka jak kiecka, raczej nikt Cię z panną młodą nie pomyli, bez przesady.

Gość 74rtygt
Typowe polskie... Najpierw kupić, potem pomyśleć. Oczywiście że nie wypada.

o to że pomyli sie nie boje.. nie chce poprostu robić przykrości Pani Młodej cała reszta mnie nie interesuje..

Gość czy ktos pamieta?
a czemu aukcja jest niezakoncona?:D skoro ją kupilas? :D niezla reklama allegro :o

Gość po prostu pytam
widziałam ja na żywo, taka sobie, (ale to moje zdanie, każdy ubiera to co mu sie podoba :) ) biała hmm..... no moglas wybrac inny kolor np. ecri

Gość po prostu pytam
Moje zdanie : Nie wypada ! Osobiście bym nie poszła

Gość elamal
a nie było innego koloru w sklepie tylko akurat biały musiałaś sobie kupić

Gość elamal
w tym dniu nie można konkurować z panną młodą

aukcja nie zakończona.. a co ma jedno do drugiego pisalam wyzej KUPILAM JA W SKLEPIE NIE PRZEZ ALLEGRO!! ta na allegro poprostu znalazlam ze przyblizyc wygląd tej mojej.. bo są sukienki i sukienki..

była jeszcze turkusowa.. teraz w sumie żałuje ze nie wzielam turkusowej.. ale zasugerowalam sie tym ze na bialej nie bedzie widać mokrych sladów pod pachami.. jesli mialyby tak owe sie pojawic

Gość zal
idz. nie przejmuj sie. na moim weselu byly ze 3 laski w jasnych kremowych sukienkach. ja mialam ecri i jakos nie robilam problemow. chyba ze panna mloda jest z tych chumorzastych to uwazaj. ja ide do kolezanki w bialej. pytalam sie jej 3 razy ...mam normalna zwykla sukienke/. wow

Gość czy jesteście mężatkami?
jeśli tak, to czy naprawdę na waszym weselu przyglądałyście się sukniom zaproszonych kobiet czy czasem któraś nie ma ładniejszej? Przecież to nonsens. Panna młoda jak i większość gości ciepłym moczem olewa twoją "stylizację", co najwyżej parę ciotek poplotkuje przy oglądaniu filmu z wesela, a Ty robisz z tego sprawę na miarę jakiegoś dworu z etykietą. To nie średniowiecze.

a jak myslicie jakie dodadtki do tego..?? myslalam cos z czerwienia.. ale to chyba rownie banalne jak np czarne.. macie jakies pomysly?

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbh
róż! poważnie! szpilki rzwe. szal z różem i kolczyki

Gość h f s a e r f
idz na biało jak chcesz i się nie przejmuj chyba ze panna młoda to jakaś nadęta sucza 🖐️

Gość olivia dunham
jak masz paragon sprobuj wymienic na turkusowa

Jakie debilki... nie wypada konkurować z panną młodą.. A to konkurs konia wierzchowego, czy co? Ja pierdzielę, to chyba tylko w Polsce jest możliwe. 🖐️

w sumie sukienka nie jest brzydka błąd że nie widać jak wygląda styłu i nie powinna być biała , niestety to nietakt , jest tyle kolorów