Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frak-szwajcarski

Szukam liceum dla dorosłych!

Polecane posty

Gość frak-szwajcarski

Orientujecie się może jakie są dobre licea dla dorosłych? Wiem, że nie wszędzie są płatne, podobno w Progresie za darmo, nie wiem jak w cosinusie? Szukam szkoły, która dobrze przygotuje mnie do matury, kiedyś nie miałem czasu na naukę, ale jak to mówią, nigdy nie jest za późno!

Gość zlota_p
Na pewno dobre liceum dla dorosłych mają w Progresie. Z tego co się orientuję, to jest ono za darmo. Mam znajomą, która chodziła tam do dwuletniej szkoły na informatykę bodajże, bardzo była zadowolona.

Gość frak-szwajcarski
Właśnie szukam takiego miejsca żeby dobrze przygotowac się do matury. Jak to mówią, na naukę nigdy nie jest za późno. Mnie kiedyś się nie chciało, dopiero później zrozumiałem co to znaczy miec braki w edukacji. O progresie słyszałem, z tym, że nie wiedziałem, że jest za darmo. Ale jak tak to na pewno się tam przejdę. Dzięki!

Gość frak-szwajcarski
Dzięki, na pewno się przyda! Myślę, że będzie dobrze. Byłem dzisiaj w tym Progresie się zapisać i powiem szczerze, szkoła jak szkoła, przyjemne panie, wnętrze dobrze wygląda. Oby jakość nauki była wysoka i oby udało mi się zdać maturę!

Gość deuss
Wakacje się już skończyły, a czy orientuje się ktoś czy jest możliwość jeszcze zapisać się do jakiegoś liceum dla dorosłych? Za późno się zebrałem , ale chciałbym do jakiegoś iść bo planowałem od dawna, że w tym roku zrobię maturę! Ma ktoś adres strony cosinusa albo Progresu?

Wiem, że Żak prowadzi rekrutacje do końca października. Nie wiem jak z innymi.

Gość d,bnfds
ja polecam lidera sama tak chodze tylko to liceum platne jest, koncze teraz ostatni semestr, a nie polecam za to cosinusa marna szkola nauczyciele niczym sie nie interesuja prac kontrolnych nie sprawdzaja makabra

Gość deuss
Nie chciałbym płacić za szkołę dlatego wolałbym darmowe liceum. Nie wiem czy w cosinusie się coś płaci, ale na pewno w Progresie jest za darmo. Dzisiaj jadę zorientować się co i jak, zajrzę na pewno właśnie do Progresu, cosinusa i pewnie do żaka, chociaż jak piszesz, że tam trzeba płacić to nie bardzo mi się to uśmiecha.

Gość bmorif
cosinus tez jest darmowy

Gość bassia-j
Zapisałam się do Progresu i jestem w liceum dla dorosłych. Pozytywnie odbieram tą szkołe i w ogóle cały ten mój pomysł żeby zrobić maturę. Kiedyś nie wydawało mi się, że jest ona jakoś bardzo potrzebna, ale teraz jest mi naprawdę głupio wśród moich znajomych, dlatego mam nadzieję, że uda mi się egzamin dojrzałości zdać i może nawet iść na studia.

Gość jiojio
wypierdalac mi tu z ta reklama szkol dla idiotow