Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Pokusa333

Problem

Polecane posty

Gość Pokusa333

Mam problem z ktorym nie potrafie osbei poradzic. A mianowcie - dawno juz nie bylam w zadnym zwiazku tj. ok 5 lat co nie znaczy ze nie mialam seksu itp I wlasnei w tym problem sam seks i to wszsytko. Potrzebuje stabilizacji normalnego uczucia i partnerstwa a nei tylko seksu. Nie potrafie zbudowac trwalych relacji z kims na kim mi nawet zalezy. Dajmy na to spotykam sie z jakims facetem jakis czas i niby fajnie i cacy i pewnego dnai ladujemy w lozku a pozniej...koniec - chcialby samego seksu. Z drugiej strony robie blad traktujac facetow jak swoich kolegow czy tez partnerow na seks. Ale kurcze nei umiem inaczej po prostu zaczynam cos z d*upy strony. Zaguszam takim zachowaniem swoje emocje , lek przed otraceniem i skrzywdzeniem. Ale tak naprawde potrzebuje stabilizacji. I prosze nei piszcie ze jestem taka i owaka widze swoje bledy i wady...tylko problem polega w tym jak sie ich wyzbyc? Jak stac sie interesujaca kobieta ktora nei bedzie zagluszac swoich emocji? Moze seksuolog? Bo mysleze w gre wchodza jakies zaburzenia...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować