Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megaproblemx3

Duży problem...

Polecane posty

Coś z Twojej działki :D Jasio przychodzi do taty i pyta: tato co to jest polityka? Tato mówi:polityka synku to: -kapitalizm, ja jestem kapitalizm bo ja zarabiam -twoja mama to rząd bo rządzi pieniędzmi -dziadek to związki zawodowe bo nic nie robi -pokojówka to klasa robocza bo sprząta i pracuje - ty synku jesteś ludem bo tworzysz społęczeństwo -a twój mały braciszek to przyszłość Jasio mówi: tato ja się z tym prześpie i może zrozumie Jasio poszedł spać.w nocy budzi go płacz małego brata który zrobił w pieluszkę.Jasio poszedł do pokoju po mamę, ale nie mógł jej obudzić więc poszedł do pokoju pokojówki. Wchodzi a pokojówka zajęta z tatą,a przez okno zagląda dziadek, Jasia nikt nie zauważył bo szybko wyszedł, wrócił do swojego pokoju uspokoił braciszka i poszedł spać.Rano Jasio wstał i zszedł na dół tato mówi do niego: -no i co jasiu już wiesz co to jest polityka ? -tak tatusiu wiem -Kapitalizm wykorzystuje klasę roboczą, związki zawodowe się temu przyglądają podczas gdy rząd śpi, lud jest ignorowany, a przyszłość leży w gównie. To jest polityka tatusiu.

Masz tu jeszcze coś odnośnie teorii i praktyki :D Jasiu przychodzi do taty i pyta: - Tato jak to jest w teorii i w praktyce? - Idź zapytaj mamy czy dałaby murzynowi za 2 mln dolarów. Jasiu poszedł i zapytał: - Mamo dałabyś murzynowi za 2 mln dolarów? - No dałabym bo można by zrobić mały remont i nowe meble kupić. Jasiu wraca do taty i mówi że mama by dała. - To idź do siostry i zapytaj o to samo. Jasiu idzie do siostry i pyta: - Siostra dałabyś murzynowi za 2 mln dolarów? - Pewnie, że bym dała, mogłabym na imprezy chodzić, kupić sobie nowe ciuchy i kosmetyki. Jasiu wraca do taty i mówi, że siostra też by dała. - No to idź do dziadka i zapytaj o to samo. Jasiu idzie do dziadka i pyta: - Dziadku dałbyś murzynowi za 2 mln dolarów? - A dałbym, bo wiesz renta nie za duża a na starość chciałbym sobie jeszcze coś kupić. Jasiu wraca do taty i mówi że dziadek też by dał. - No to widzisz synku w teorii to my mamy 6 mln dolarów, a w praktyce to 2 kurwy i pedała w rodzinie.

Uwielbiam takie włosy....;) właśnie nie króciutkie ale krótkie i żeby było za co złapać...:) Ja mam gęste włosy ale za to cienkie i lubią mi się falować, jak urosną na pewną długość i są równe to mam w miarę proste. Czasem używam prostownicy ;)

"Spoko, spoko wszystko pod kontrolą " Oż Ty :D ... moja kolej... dobra... sama tym kawałem (pierwszym) uruchomiłaś moje myślenie w kategoriach politycznych zatem zadam pytanie w tej materii. :P. Jakie masz poglądy polityczne? Mniej więcej oczywiście :).

Poglądy polityczne... jeśli to tak można u mnie nazwać :D Powiem Ci, że nie jestem za nikim. Korwin Mikke - mój idol ostatnimi czasy, bardzo inteligentny gość. Kaczki z Rydzykiem mi się kojarzą i całym tym kościelnym cyrkiem, na Tuska nie mogę patrzeć - wybrałby się w końcu do logopedy czy ortodonty :) Jak tylko przyuważę wiadomości to przełączam ale się nie da bo u mnie wszyscy oglądają. Dzisiaj si e nasłuchałam o zabójstwie dzieci w Ząbkach, potem o facecie, który zabił siekierą własną rodzinę, na dokładkę jeszcze dodali murzyna, który ugryzł kontrolera w Krk :O Dawka samych koszmarów. Wolę się więcej nie wypowiadać w tej materii, wiem iż mam tu do czynienia z priorytetem i wolałabym się nie ośmieszyć wiesz :P

No tym pojechał :)... swoją drogą Biedroń to cieć jakich mało... moim zdaniem taki odpowiednik naszego offermy po tamtej stronie sceny politycznej :P. Z poglądami Korwina się nie zgadzam w większości natomiast rozumiem, że można widzieć w nich zasadność :). Ja osobiście jestem socjalliberałem - taka centrolewica. :). W Polsce Partia Demokratyczna to reprezentuje ale oni są kanapą i się na nich i tak nie głosuje :P.

Jesteśmy zatem bezsilni... Głosować można było na Bronka lub Jarka. Moim zdaniem na prezydenta nie nadaje się żaden ale z dwojga złego już wolę Komorowskiego :) No too..... ten tego..:P:D Jaki masz kolor oczu?:)