Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melizzka

Po co on chce się po rozstaniu przyjaznic?

Polecane posty

Gość melizzka

No wlasnie dlaczego moj ex chce sie ze mna przyjaznic? weekend ze znajomymi nad jeziorem itp bo mowi ze przeciez przyjaznic sie mozemy bo "chyba" dobra podjelismy decyzje o zerwaniu... Chyba lepiej zerwac kontakt i zapomniec o sobie ( bylismy 3 lata)

Albo jest do Ciebie tak przywiązany, że być z Tobą nie chce, ale no oku woli Cię mieć, żeby przypadkiem ktoś inny się koło Ciebie nie kręcił. Ja ze swoim ex też chciałam się przyjaźnić, a on ze mną. Ale z czasem kontakt się urwał, każde poszło w swoją stronę. Nie wiem, czy on kogoś ma, ja nie mam, ale i tak uważam, że zerwanie kontaktu jest najlepszym wyjściem. U nas to się stało powoli, właściwie kontakt sam umarł śmiercią naturalną. Po prostu potrzebowaliśmy czasu, żeby przywyknąć do tej myśli. Może u Was podobnie jest.

Gość ja tam sie przyjaznie ze
wszystkimi swoimi ex. W koncu za cos ich cenilam,z byle kim sie przeciez nie zadawałam, a ze plomienne uczucie minęlo, to nie znaczy,ze przestałam ich lubic i szanować.

Ja tam nadal bardzo lubię swojego ex i szanuję. Bardzo chciałabym, by był obecny w moim życiu z wielu względów, choćby dlatego, że jako jedna z niewielu osób potrafi mnie tak rozśmieszyć, że się turlam ze śmiechu nie mogąc złapać oddechu :) ale skoro on się nie odzywa, to widocznie tego nie chce. Nie mogę się narzucać, także jeśli on czuje potrzebę braku kontaktu, to ja to szanuje. Może przyjaźń jeszcze będzie, ale jakiś czas minąć musi, żeby sentyment przeminął.

Gość melizzka
czesc dziewczyny sluchajcie pojechalam z nim na impreze chcial sie calowac i przytulac ale ja go odpychalam w koncu powiedzial ze mnie kocha i zebysmy przestali sie klocic bo on chce ze mna byc itd.. no coz teraz probujemy znowu :|

Gość Alphonso Cuaron
to się nigdy nie udaje