Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabelcia8888

tarot, wróżki, zło

Polecane posty

Gość anabelcia8888

Robiłam tak że pisałam do dwóch wróżek czasami odpowiedzi były podobne, korzystałam z wróżb na sms, a po jakimś czasie kapnęłam się że najpierw piszą na temat a kolejne smsy to gotowce które już wcześniej dostałam! np. do spotkania dojdzie za 19 dni. innym razem dostaje identyczny sms jak i wiele innych identycznych także dotyczących innej osoby to samo. dziś napisałam w innej sprawie nie chciałam wróżby, bo czekam na spełnienie się jednej, jedna wróżba się sprawdziła więc czekam na kolejną, napisałam o czymś niezwiązanym z kartami. a pani wróżka sama zaproponowała wróżbę więc trochę ciekawa dałam jej napisać to co widzi. wróżba zupełnie inna, ja do niej że czekam na spełnienie się poprzedniej a ta sie gryzie ze spełnieniem tatmtej więc trzymajmy się jednej wersji. zignorowała mnie i dalej kontunuowała swój przekaz. pomyślałam więc że nie będę płaciła za taką olewkę poza tym zapytałam czy sama by chciała takiego faceta który odstawia coś co mi sie nie podoba a ona na to nic tylko ciagnie wrozbe, jak ja czekam na spelnienie poprzedniej. Wkurzyłam się i zapytałam innej o niego wróżba podobna do tej od 1 wróżki od której wróżby wcale nie chciałam. Też jej napisałam że czekam na spełnienie poprzedniej wróżby a ta to samo, kontunuuje wróżbe a poza tym nie na temat i zero odpowiedzi na pytanie które zadałam, zresztą tak jak u poprzedniej. za chwile smsy gotowce które już kiedyś dostałam więc przestałam pisać. Gotowce gotowcami, ale niektóre rzeczy piszą normalnie i 1 wróżba się sprawdziła. Taka na której mi zależało. Inne też się sprawdzały ale nie zawsze. Nie wiem o co chodzi tym wróżkom. fakt może żle zrobiłam że pytałam 2 naraz, ale dziś wcale nie chciałam wróżby od tej pierwszej! Bo jestem nastawiona na wydarzenia które wróżyły jakiś czas temu, i konsekwentnie trzymam się wskazówek jakie mi udzieliły, więc sama robi mi MĘTLIK w głowie to jest po prostu chore. te wydarzenia jeszcze się nie wydarzyły a ona mi wróży już nowe zupełnie inne dotyczące innego faceta. Zastosowałam się do wskazówek, mimo to wróżba na którą czekam chyba nie spełni się, rozłożyłam swoje karty i ta wróżba wyszła na inną laskę. Mam już dosyć :(

Gość MKcafe
Wiesz wogóle skąd pochodzą przekazy...jak to się dzieję ,że wróżby się sprawdzają ? Pewnie nie i to największy Twój błąd. Moja rada rzuć to wszystko i się pomódl do Boga o to czego pragniesz np. o miłość. To kompletna głupota radzić się wróżki. Nic Ci w życiu nie będzie wychodzić. Będą się sprawdzać wróżby wyłącznie o chorobach lub czyiś śmierciach...sama się przekonasz