Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laudate

jak przetrwac?jakies pomysly?

Polecane posty

Gość laudate

Witam, mam pytanie. Otoz, chodzilam z chlopakiem, zle go traktowalam, fakt, czasem bylam niemila, warczalam na niego, czaseem opryskliwa. Troche to z mojego charakteru, troche z nie wiem z czego. W kazdym razie zerwal ze mna, bo uznal ze nic z tego nie bedzie (za bardzo sie roznimy). Jestesmy na jednym roku. No i od czasu zerwania on traktuje mnie jak najwieksze gowno, jest pogarda, lekcewazenie, drwina, niemile zaczepki, chamskie komentarze, nabijanie sie z kolegami i w ogole znajomymi. Dlatego chcialam zapytac jak to przetrwac? Nie chce mu sie odplacac w ten sam sposob, bo wiem, ze zasluzylam, on tez czasem slyszal ode mnie przykre rzeczy, wiec wiem ze zasluzylam na to. Ale mimo tej swiadomosci czasem az plakac mi sie chce. Wiec pytam jak przetrwac to?

Gość Zamiast
Porozmawiać jak dorośli ludzie? Przeprosić za swoje zachowanie w związku i powiedzieć żeby więcej tak nie robił.

Gość laudate
To nie wchodzi w gre. On nie chcial w ogole ze mna rozmawiac, zerwal ze mna przez smsa, nie odpisywal na smsy, przestal odbierac telefony, zobaczylismy sie dopiero na uczelni po 3 tygodniach, i wtedy juz byl taki niemily, nie chce w ogole ze mna rozmawiac.

Gość laudate
podbijam

Gość laudate
niech mi ktos doradzi:( to ciezka sytuacja jest i musze jakos z tym sobie poradzic

Gość kdgkg
zaj** mu w leb przy kolegach. NIE ZZASLUZYLAS NA TO!!

Gość laudate
zasluzylam, bo przeciez ja tez sie czasem nie liczylam z jego uczuciami, i teraz on nie liczy sie z moimi.

Gość laudate
no to co mam zrobic?

Gość Ludentorres
Mam 2,05m, 110kg czystej masy miesniowej, mozesz mnie wynajac na 1 dzien, przyjde z Toba na uczelnie i porozmawiam sobie z tym gagatkiem.

Gość laudate
ale przeciez zasluzylam na to, wiec on ma tak prawo robic. Ja pytam jak sobie z tym psychicznie poradzic