Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloodamezzatkaaaaaaaaa

problem mlodej mezatki

Polecane posty

Od dwóch miesiecy jestem mężatką. Ogólnie seks jest ok, kochamy się kilka razy w tygodniu - 4 - 5 razy w tygodniu. Wczoraj była taka sytuacja, ze mąż sie zaczał do mnie dobierac, ale ze wczesniej sie troche posprzeczalismy - ja nie za bardzo miałam ochote. Lezelismy juz w ozku i widze, ze on taki markotny, wiec szkoda mi sie go zrobilo i zaczelam ja sie do niego dobierac. A on na to, ze w sumie to jest senny i chcialby sie poprzytulac tylko. Wiec ja pomyslalam sobie, ze moze on sie ze mna tylko droczy i zaczelam go dotykac, ale byl miekki. No wiec pomasowalam go troche - stwardnial i weszlam na niego i zaczelam sie z nim kochac na jezdzca. A on prawie ze spi, ani razu mnie nie dotknal. Ja doszlam raz, drugi, trzecie a on nic. Wiec pytam sie o co chodzi a on mi na to, ze spac mu sie chce i ze nie bedzie dochodzil. Wscieklam sie, zeszlam z niego, poszlam sie umyc i przelezalam cala noc do rana. Probowalam z nim wczoraj po tym wszystkim rozmawaic, ale on cos gadal o tym, ze chcial sie tylko przytulic i spac. Dzis wstal do pracy, ja bylam troche obrazona ale nic nie powiedzialam i on tez nic sie do mnie nie odezwal, tylko wyszedl. Nawet nie powiedzial "czesc". Co ja mam o tym sadzic?

Gość Łukaszek 1990
nie mial poprostu ochoty na sex..

Wyslał mi przed momentem smsa, że wróci później bo musi przemyśleć nocną sprawę. Wspomniał, że już mu się przestaje podobać i że już nie chce się ze mną kochać. Że musi porozmawiać z koleżanką z pracy, Anetką!!!!!

to wyzej to podszyw

no ale czy tojest normalne????

Gość joj
młoda a ile masz latek?

29 lat

Gość joj
a gdzie mieszkasz?

ale czy to jest normalna sytuacja, ze kobieta , ktora zakladam - powinna sie podobac facetowi, nie dziala na niego?

Gość joj
a skąd jesteś?

Z doswiadczenia powiem Ci, ze normalne to by nie bylo jakby zawsze mial ochote na sex. A Ty zawsze masz? Bo ja np Nie

Gość baśka z fajnym biustem
" Ja doszlam raz, drugi, trzecie a on nic. "- taaaaaaa jasneeeeeeeee:O

Gość mlodaamezatkaaaaaa
moze jeszcze ktos sie wypowie?

Gość c ncn fgb
na uczuciowym masz więcej odpowiedzi

Gość lustereczko5
baska z fajnym biustem, to ze Ty nie masz orgazmow nie znaczy, ze inne kobiety maja to samo :o

mloodamezzatkaaaaaaaaa .- Poprostu macie gorsze dni w domu a ty juz dzwonisz na alarm , troche czasu i wszystko rozejdzie sie po kosciach

Witam jak dla mnie to po prostu. Nie chciał po tym jak go odrzuciłaś, jak sama mówisz wcześniej się posprzeczaliście. A że chciał być po prostu mężem chciał w tym momencie czułości a nie namiętności. Skoro okazywałaś namiętność to jako dobry mąż nie przeszkadzał ci w zabawie na nim, ale potrzebował czegoś innego co wiele razy ci powiedział, że chce się po przytulać. Więc nie dziw mu się, niektórzy faceci nie są bezduszni i myślą 24 godziny na dobę o seksie są tacy co myślą 23 ;) Pozdrawiam

Gość mietek_podnietek
wyjaśnienie jest proste bo ja bym sie dokładnie tak samo zachował na jego miejscu. Chciał się z Toba kochać ale ty byłaś oschła więc poczuł się odrzucony. Podniecenie szybko mu opadło i obraził sie na Ciebie. To fochanie się taki sygnał z jego strony żebyś na przyszłość tak nie robiła bo bedzie tak jak teraz

Gość motzz
💤 wczoraj, za kilka dni będzie inna sytuacja. nie masz koleżanek z którymi możesz to obgadać? i we wspólnym gronie po obgadywać niespełnionych małżonków.

Gość dance queen
Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy. Jestem mezatka od 2 latach i zakochalam sie milionerze.Od 8 lat nie mieszkam w Polsce. Boje sie stracic meza a jednoczesnie nie moge przestac myslec o tym drugim.