Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znienacki

Ktory laptop lepszy, a moze po prostu kupic jakis tanszy jak ten najnizej

Polecane posty

Gość znienacki

Gość Euzebina Zebata
Pizgaj tego Acera, jak nie grasz to styknie.

Gość znienacki
acer czy asus popracuje mi dlugi? nie bedzie sie zawieszal?

Gość ChineseDoll
Ja tam bym nie brała Acera czy Asusa, są jednak bardzo ograniczone technologicznie, szybko przestaną Ci wystarczać ich parametry. Może jednak warto odłożyć trochę więcej i kupić Sony Vaio. Jeśli chodzi o laptopy, to jest jedna z lepszych marek. Zajrzyj na magicznaplaneta.pl, tam zwykle bywa znacznie taniej niż w innych sklepach.

kiedys mialam Hp pavilion i sony vaio. cholernie drogie i govno watre. placisz tylko za marke. teraz mam samsunga r530- lekki, cicho pracuje. jestem zadowolona- do serfowania po inter. wystarczy :) poczytaj recenzje.

Do ChineseDoll - ograniczona technologicznie to jestes chyba Ty. Co mają wspólnego parametry z producentem ?? Jesli chodzi o lapki to na dobrą sprawe, wszystkie 3 są szajsne. Dlaczego ? Ano dlatego ze mają GMA. Intel sie po prostu nie nadaje a nie wierze ze nie będziesz chciała sobie obejrzeć filmu FULL HD na jakiejs plaźmie. Poza tym o Core 2 Duo juz zapomnij, bo to przestarzała konstrukcja, zatem ten tani Acer odpada. Jesli juz mocno chcesz miec shita w domu to kup tego z 1 linku z prockiem i5. Choc mówie, ja bym nie wział zadnego z nich, bo to szajs.

Quis leget haec? - w zyciu patrzysz na to, zeby dokonac jak najlepszego wyboru, niekoniecznie majac na wzgledzie, czy cos jest piekne, czy tez nie. Nie boisz sie nowosci, jestes otwarta na nowe doswiadczenia, ale lubisz sie czasem zaasekurowac. To tyle o Tobie na podstawie wyboru notebooka ;)

Gość Ja bym zrobiła inaczej
Kup laptopa lekkiego , nie grzejacego sie , mającego wiartak z boku a nie pod spodem . Zwróć uwagę czy klawisze są wygodne do pisania ( czyli ich sprezystosc , rozstaw) . Natomiast najbardziej w chwili obecnej polecam ipada2 + dokupić do niego klawiaturę LG

Gość hahahahhaha aa ta jest dobra
a netbooka jakiego polecacie ?? tak do 1000 zl.

bo ??

?????