Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola _lola

allegro zawiesili konto bez podania przyczyny

Polecane posty

Gość lola _lola

Witam. Mam problem z Allegro. Jakis smarkacz z kontem junior robil u mnie zakupy.Zaplacil po bardzo dlugim czasie oczekiwania na zaplate z mojej strony , nie poinformowal mnie o zaplacie po czym od razu wystapil do All( po dwoch dniach od zaplaty) ze nie dostal towaru.Tak sie wkurzylam ,ze postanowilam wyslac paczke jak najpozniej,ot tak aby go tez wkurzyc. All dalo mi 7 dni na sprostowanie ,wiec paczke wyslalam 6 dnia i przeslalam im dowod nadania.A nastepnego dnia zawiesili mi konto podajac powod ze niewywiazalam sie z tranzakcji.Nawet nie przeczytali kojego emiala. a wiem ze doszedl bo mam go w wyslanych.Paczka nadana w Anglii o czym kupujacy wiedzial, mam dowody ze go informowalam, paczka rejestrowana, ale glupek angol na poczcie zrobil literowke w nazwie miejscowosci co zobaczylam dopiero wdomu.Na swistku jest tylko kod pocztowy i miejscowosc zle napisana.Ale w systemie caly adres na jaki wyslalam paczke.Zawiesili konto?Dlaczego?

Gość lola _lola
Oto jest właśnie dowód że bez dania dupy nic nie załatwie :O Wiecie może gdzie w UK jest oddział allegro? nadstawie sie i już..

Gość lola _lola
właśnie zesrałam się z nerwów i tak siedzę posrana :o

Gość lola _lola
Te dwa posty na gorze ktos sie podszywa.Gratuluje pomyslu i wspolczuje glupoty prostaku!

Gość lola _lola
Rucham się teraz doodbytniczo keczapem heinz :)

Gość nie pierdol chcecie tylko lask
jesli z powodu zawieszenia konta jestes stratna, poniewaz masz np dzialalnosc opierajaca sie na sprzedazy allegro, to podaj ich do sądu.

Gość ona ona oooona
po 1 kupujacy nie ma obowiazku cie informować, ze wplacil kase, no kurwa chyba takie rzeczy sie wie po 2 jak chcialas jakies ceregiele uskuteczniac by komus dokopac no to masz za swoje.

Gość lola _lola
dobrze mi tak :( Jestem szmatą :(

informowac nie ma, ale wplaca sie niezwolcznie, a z tego co rozumiem, wplacil po dosc dlugim czasie, a juz po 2 dniach wystapil do allegro. no na boga! przeciez to nie jest tak, ze jak ja dzis wplace to juz jutro mam miec towar przyniesiony przez listonosza, tak sie nie da!

Gość lola _lola
ktos sie podszywa i wypisuje bzdury, czlowieku nie podszywaj sie to ponizajace. A idpowiadajac na pytanie, to jestem stratna poniewaz mam tam sporo kasy ktorej nie zdazylam wyplacic z place z Allgero na konto bankowe. Do sadu? Czy mam szanse na wygranie z korporacja?]

Gość lola _lola
Ceregiele to odprawial ten gowniarz.Zwlekal z zaplata i klamal ze przelal kase, prubowal wymusic wyslanie towaru a kasy nie bylo sprawdzalam codziennie,przestalam juz sie tym zajmowac i postraszylam sadem to wplacil kase i wystapil do All.

Gość ona ona oooona
to bylo mu zaraz po wplaceniu kasy wyslac ten przedmiot, a nie uskuteczniać jakieś vet za vet :o nie wiesz ze debil cie najpierw znizy do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem?

Gość 344444444444
to dzown do nich i dyskutuj gowniarz ma 7 dni na wplate kasy jak tego nie zrobil w ciagu 7 dni to czmeu tego nie zlgosilas?

Gość lola _lola
ŻRĘ GÓWNO

to bylo mu zaraz po wplaceniu kasy wyslac ten przedmiot, a nie uskuteczniać jakieś vet za vet przeczytaj ze zrozumieniem. po 2 dniach od wplaty zglosil do all. jak w ciagu 2 dni miala mu przesylka przyjsc? ona sie wywiazala, bo 6 dnia wyslala.

zglos oficjalna skarge do all z zadaniem wyplaty kasy wraz z odsetkami, w ciagu tam nie wiem, 3 dni, jesli tego nie zrobia to mozesz zalozyc im sprawe jak ci sie chce bawic

Gość lola _lola
Malo tego powiem Wam jeszcze mi Allegro oddalo prowizje za sprzedaz a gowniaz potem zaplacil