Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZielonaFretka

Czy jestem atrakcyjna ??

Polecane posty

Gość dżontrawolta
brzydka jak noc

Gość HAAALO HALLO
Modelka to osoba występująca nie tylko na pokazach mody ale i również jako np.statysta,w reklamach- i zapewne w tym celu te panie umieściły swoje zdjęcia ,a nie po to by ktoś oceniał ich urodę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARLETA GŁUPIA PIPA!!!!!!!!!!!!-czym ty się podniecasz pajacu???????????? z ciebie pewnie pośmiał by się niejeden dawaj fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Haniasięnazywam
dziewczyno, gdzie ty przyszlas? tu sie tego nie dowiesz..patrz ile baranow..

Gość mielonykotlecik
mhm! :)

Gość uwaga..przemawiam
tak, jestes atrakcyjna, jak przepelniona gnojówka :))))))

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvv
poka cyce

Gość Yeti55
Jesteś, a tera idź już..

Gość StaszekFistaszek
tapczan

Gość HAAALO HALLO
elisa jak się patrzy na twoja fotę rusałki z big nose-----to tez by bylo niezłe gdyby nie ten cholerny nos ,o odrostach nie wspomnę!!!!!!!!!!

Gość HAAALO HALLO
taaaaaaaaaaaaa teraz jeszcze dojrzałem super big udziska:D

15:04 [zgłoś do usunięcia] HAAALO HALLO Modelka to osoba występująca nie tylko na pokazach mody ale i również jako np.statysta,w reklamach- i zapewne w tym celu te panie umieściły swoje zdjęcia ,a nie po to by ktoś oceniał ich urodę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARLETA GŁUPIA PIPA!!!!!!!!!!!!-czym ty się podniecasz pajacu???????????? z ciebie pewnie pośmiał by się niejeden dawaj fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie krzycz bo mnie głowa boli. Własnie że nie po to wstawiły. Wyraznie mają zaznaczone: Modelka:TAK Fotomodelka:TAK Hostessa:NIE Statysta to statysta a modelka to modelka. Od kiedy to modelki wystepuja jako statystki?

Gość taktaktaktaktaktak
taktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktak zartowałam

Gość Arleta sucha pipeta
HAAALO HALLO nawet jesli to do reklamy wypadałoby mieć twarz a nie ryja ja swoich fotek nie wstawiam do neta a one tak więc mam prawo je oceniać

Gość ZielonaFretka
dobra, dzieki ZNAWCY

HAAAALO - ale ja nie wstawiam moich zdjęć na stronę dla modelek! Nie krytykuje ich urody tylko ich beznadziejność ale Ciebie chyba nie uraziłam więc o chodzi? p.s. Zapomniałaś jeszcze o celulicie ;)

Gość HAAALO HALLO
mają fotki po to by oceniał je potencjalny pracodawca a nie takie głupie pipy jak wy!!!!!!!!!!!!!!!!! hostessa to statystka???????????porąbało cię? elise-da się pooceniac!!!!!!!:D po to dała swoją fotę do netu:D i widac jaka z niej miss!!!!!!!!!!! teraz dawaj swoją arleta sucha cipa

Gość HAAALO HALLO
zapomniałem elisa-do tego nie potrafisz doczytać tekstu!

no ale bez przesady, czy te laski nie mają lustra w domu albo znajomych???????????????????????????????????? bo trochę, że tak to ujmę poszalały z tymi fotkami :P

Gość HAAALO HALLO
jestem facetem niewazne czy pasztetem ale plotkar i gupich pip ktore nabijaja sie kosztem innych i tym poprawiają swoją samoocenę nie zdzierżę...!

Gość HAAALO HALLO
jeszcze jedno-w profilach tych kobiet nie ma napisane --ocen fotkę --jak bywa na innych portalach wiec gówno do oceniania moje drogie macie!