Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ZielonaFretka

Czy jestem atrakcyjna ??

Polecane posty

Go艣膰 d偶ontrawolta
brzydka jak noc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 HAAALO HALLO
Modelka to osoba wyst臋puj膮ca nie tylko na pokazach mody ale i r贸wnie偶 jako np.statysta,w reklamach- i zapewne w tym celu te panie umie艣ci艂y swoje zdj臋cia ,a nie po to by kto艣 ocenia艂 ich urod臋!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARLETA G艁UPIA PIPA!!!!!!!!!!!!-czym ty si臋 podniecasz pajacu???????????? z ciebie pewnie po艣mia艂 by si臋 niejeden dawaj fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Haniasi臋nazywam
dziewczyno, gdzie ty przyszlas? tu sie tego nie dowiesz..patrz ile baranow..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mielonykotlecik
mhm! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwaga..przemawiam
tak, jestes atrakcyjna, jak przepelniona gnoj贸wka :))))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvvvvvvvvvvvvvvvv
poka cyce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yeti55
Jeste艣, a tera id藕 ju偶..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 StaszekFistaszek
tapczan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HAAALO HALLO
elisa jak si臋 patrzy na twoja fot臋 rusa艂ki z big nose-----to tez by bylo niez艂e gdyby nie ten cholerny nos ,o odrostach nie wspomn臋!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HAAALO HALLO
taaaaaaaaaaaaa teraz jeszcze dojrza艂em super big udziska:D

Udost臋pnij ten post

15:04 [zg艂o艣 do usuni臋cia] HAAALO HALLO Modelka to osoba wyst臋puj膮ca nie tylko na pokazach mody ale i r贸wnie偶 jako np.statysta,w reklamach- i zapewne w tym celu te panie umie艣ci艂y swoje zdj臋cia ,a nie po to by kto艣 ocenia艂 ich urod臋!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARLETA G艁UPIA PIPA!!!!!!!!!!!!-czym ty si臋 podniecasz pajacu???????????? z ciebie pewnie po艣mia艂 by si臋 niejeden dawaj fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie krzycz bo mnie g艂owa boli. W艂asnie 偶e nie po to wstawi艂y. Wyraznie maj膮 zaznaczone: Modelka:TAK Fotomodelka:TAK Hostessa:NIE Statysta to statysta a modelka to modelka. Od kiedy to modelki wystepuja jako statystki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taktaktaktaktaktak
taktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktaktak zartowa艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arleta sucha pipeta
HAAALO HALLO nawet jesli to do reklamy wypada艂oby mie膰 twarz a nie ryja ja swoich fotek nie wstawiam do neta a one tak wi臋c mam prawo je ocenia膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZielonaFretka
dobra, dzieki ZNAWCY

Udost臋pnij ten post

HAAAALO - ale ja nie wstawiam moich zdj臋膰 na stron臋 dla modelek! Nie krytykuje ich urody tylko ich beznadziejno艣膰 ale Ciebie chyba nie urazi艂am wi臋c o chodzi? p.s. Zapomnia艂a艣 jeszcze o celulicie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HAAALO HALLO
maj膮 fotki po to by ocenia艂 je potencjalny pracodawca a nie takie g艂upie pipy jak wy!!!!!!!!!!!!!!!!! hostessa to statystka???????????por膮ba艂o ci臋? elise-da si臋 pooceniac!!!!!!!:D po to da艂a swoj膮 fot臋 do netu:D i widac jaka z niej miss!!!!!!!!!!! teraz dawaj swoj膮 arleta sucha cipa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HAAALO HALLO
zapomnia艂em elisa-do tego nie potrafisz doczyta膰 tekstu!

Udost臋pnij ten post

no ale bez przesady, czy te laski nie maj膮 lustra w domu albo znajomych???????????????????????????????????? bo troch臋, 偶e tak to ujm臋 poszala艂y z tymi fotkami :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HAAALO HALLO
jestem facetem niewazne czy pasztetem ale plotkar i gupich pip ktore nabijaja sie kosztem innych i tym poprawiaj膮 swoj膮 samoocen臋 nie zdzier偶臋...!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HAAALO HALLO
jeszcze jedno-w profilach tych kobiet nie ma napisane --ocen fotk臋 --jak bywa na innych portalach wiec g贸wno do oceniania moje drogie macie!

Udost臋pnij ten post