Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joankaaaaśka

Serial TAKO MEDIA do "DLACZEGO JA?"

Polecane posty

Gość joankaaaaśka

Czy ktoś był na castingu TAKO MEDIA do "DLACZEGO JA" i wie o co pytają się na nim?

Jak widze jak moja ogląda te pierdoły to natychmiast ide do innego pokoju, albo wychodze gdzies na dwór bo mnie nerwy biorą na te pierdoły. Wszystko tak mega zmyslone ze masakra.

Gość tako media
Mnie ostatnio rozwalił tekst typu: Jakaś tam Joanna pogodziła się z mężem, nadal tworzą szczęśliwą rodzinę, a Krzysztof stał się przyjacielem rodziny (Joanna miała z nim romans i mąż o tym wiedział) i wspólnie w trójkę spędzają czas wolny. Już widzę jak facet akceptuje kochanka zony :o Następna akcja: Marta od roku dostarcza kwiaty panu mecenasowi dla jego żony lub teściowej, dorabiając jako goniec. Tak jasne, kwiaty dla żony, tym bardziej dla teściowej. Bujda na resorach :o

Gość tako media
Mój ranking: 1. Odcinek z kobietą, która wierzyła we wszystkie horoskopy, miała tłustą grzywkę i mówiła "chcem". Do tego darła się wniebogłosy. :) 2. Kociarze. Ubaw po pachy. Wszyscy mieszkali w jednym pokoju by kotki miały więcej przestrzeni. Krzyki to jedyna forma komunikacji. Sąd na końcu. :) Happy End :) 3. Odcinek z wygraną z totolotka. Syn zajebał kupon i ani myślał go oddać. Ale to połowa problemów. Drugi problem to bolące zęby ojca, bo bez kasy z wygranej gabinet dentystyczny był poza zasięgiem. I tak pół roku. Krzyki na porządku dziennym, na końcu sąd. :) Happy End :) 4. Odcinek z murzynem Martinem Brownem, który grał namiętnie w grę Jungle Hero :P i popsuł pralkę. W akcie skruchy odkupił swojej dziewczynie pralkę, tylko na jej koszt. Ależ on romantyczny. Na końcu zaiwanił 30 patyków i znikł. Krzyki i wrzaski. Sąd :) Happy End :) 5. Odcienk z kobietą, która nie zgadzała się z ocenami córki i o wszystko obwiniała nauczycielkę. Najpierw oblała ja wodą, wysyłała pogróżki a następnie, skoro jej poczynania nie przynosiły efektu , w akcie desperacji przypięła się w szkole do rury. Cyrk na kółkach. Tym razem bez sądu.

Gość ciagle nie mam blogaaa
1 i 5 kojarze te co ja pamietam : 1. matka i córka były jednocześnie w ciązy, matka miała chyba młodego kochanka ale w końcu on ją wysiudał 2. przedszkolanka z napisem dziwka na czole 3. laska wprowadziła sie gdzieś poszła na kawe do sasiadki , przypilnowała jej dzieci a tamta została zabita przez ex męża który podejrzewal że ex żona to lesbijka :o 4. gruba córka i mamuśka, problem miały taki że córusia waleń 100 kilo + miała przystojnego chlopaka, matka była podejrzliwa że to gej na koniec sie okazało że impotent :o w dodatku miał głos jak w czasie mutacji 5. para która starała sie o dziecko, a facet miał podwiązane jajniki bo już 2 razy miał wtope tzn było dziecko i umarło 6. historia z współlokatorką która okazała się najpierw siostrą jakiejś małolaty a potem jej matką 7. podobna historia. koleś zamieszkał u jakiejś rodzinki 2+1 , zaprzyjaznil sie z ichcórką okazało sie że jest jej bratem w dodatku tatusiek miał romans z jakas laska 8. murzyn który wprowadził sie do rodzinki z siostrą która potem okazała sie jego panną

Gość tako media
Ten odcinek co laska była posądzona o to, że jest lesbijką to było mistrzostwo :P Ten kto pisze scenariusze powinien dostać Oskara za bujną wyobraźnie :D

Gość ciagle nie mam blogaaa
aa zapomniałam jeszcze o mrooocznej rodzince i córce normalnej rodziny która nie chodziła do szkoły bo mówiła że światło ją zabija :o

Gość mecho
Tak opisujecie to w ten sposób bo to was nie dotyczy jest kupe przeypadków nawet takich jak przedstawiaja w tych serialach z tym ze biorą ludzi z łapanki ale moim zdaniem te orzypadki mogą byc rzeczywiste i napewno po częsci sa.

Gość gość
Miałam przyjemność a raczej nieprzyjemność zagrać w serialu "dlaczego ja" główną bohaterkę. Powiem tak jestem zdegustowana i zniesmaczona z współpracą z tako mednia. Spędziłam na planie od czwartku do soboty w godz od 7rano do 20:00 wieczorem Za trzy dni otrzymałam 360 zł. Gdybym wiedziała ,że zaznam na planie upokorzenia brak profesjonalizmu nigdy bym nie podjęła współpracy. otóż na planie brak choćby wizażystki Pan reżyser a mianowicie Pan Zbyszek nie szczędził wobec mnie przykrych komentarzy .A mianowicie iż jestem mało kobieca, że nie chciał by mieć takiej kobiety itp. itd. Jeśli tak twierdzi to po cholerę mnie zapraszali do współpracy i do głównej roli. Zero profesji dlatego też oglądając serial można stwierdzić ,że został wyreżyserowany przez amatora a nie przez profesjonalistę. Na planie nie zabrakło oczywiście przekleństw. Dziękuję za upokorzenie i poniżenie mojej osoby Tako Media . Te 360 zł za takie coś możecie sobie wsadzić nie powiem już gdzie. Pozdrawiam Serdecznie

Gość zanim stracisz rozum
to nie jest program dla ludzi na poziomie, więc i praca nad tym produktem jest taka a nie inna. Co wyście myśleli, że czerwone dywany w Hollywood Wam rozwiną? Żeście się aktorami stali? Że będą dbać jak o gwiazdy? Polskie znane twarze mają czasem takie akcje na planach, że nawet sobie nie wyobrażacie, a co dopiero ze zwykłym, szarym człowiekiem, który w showbizie nic nie znaczy. Tam gdzie kończy się magia ekranu, zaczyna brutalny świat mediów ;) 🌻 nie dla każdego.

Gość gość
kiedy gralas? i kogo?

Gość zanim stracisz rozum
zapraszali do głównej roli.... LITOŚCI!!! Zarosić do głównej roli to można Stuhra, Bellucci, Dziędziela, Grabowskiego!!! A Was najwyżej zatrudnić na umowę o dzieło do wykonania planu realizacyjnego :)

Gość gość
kogo gralas???????????

Gość gość
Nie oczekuje czerwonych dywanów ani nic w tym rodzaju. Lecz mam swój poziom i jeżeli ja kogoś szanuję oczekuję tego samego . Jeżeli ktoś ma niski poziom a uważa się za reżysera hollywoodzkiego to przepraszam bardzo hahahha Krótko mówiąc cała produkcja jest żenadą dziwie się, że jeszcze ten program istnieje . Co nie zapraszali o czym ty człowieku mówisz ? Pracujesz w tako medi więc musisz tak mówić bo stracisz . Dzwonili do mnie jak namolne muchy w końcu za piątym podejściem zgodziłam się i gorzko tego pożałowałam. Na pieniądzach mi nie zależy i miałam wziąć te 10 tyś i dać wam jako firmie. Żałuje ,że tego nie zrobiłam a tymi 360 zł podtarłam sobie d**ę . Dzieki za współprace i powodzenia w poszukiwaniu następnych jeleni niestety zaliczam się w tym momencie do nich grając i współpracując z taką prowizoryczną firmą. Ja nic nie znaczę i Ty też nic znaczysz jesteś zwykłym pionkiem w tej firmie więc obrażając mnie obrażasz siebie:) pozdrawiam gorąco :))))))))

Gość gość celi
skoro ten program i praca nie jest dla ludzi na poziomie w takim razie cała firma Tako media wraz z reżyserem i całą ekipą również nie jest na poziomie. Zgadzam się z Tobą całkowicie. Nie oczekiwałam czerwonych dywanów itp tylko szacunku jeśli jednak ktoś nie ma poziomyu nie wie co to szacunek i dobre maniery. Fakt może źle się wyraziłam zapraszać może nie zapraszali wręcz przeciwnie nagabywali jak namolne muchy , dzwonili chyba z 6 razy spławiałam ich nie raz aż za 7 razem się zgodziłam i po cholerę jasną mój duży błąd życiowy. Poziom mam więc jest to dla mnie ogromne upokorzenie współpracować z tako media oraz wystąpić w serialu dla debili ale cóż już za późno. Miałam pomysł aby zapłacić firmie 10 tys , dwa kroki do banku, ale po dłuższym zastanowieniu szkoda ,firma by zarobiła na mnie a dzięki mojej złej grze "aktorskiej" mam nadzieje,że straci :)))) Krótko mówiąc beznadzieja szkoda mi tych ludzi i w gruncie samej siebie teraz ,że człowiek musi znosić takie upokorzenie za pare groszy , którymi podtarłam sobie d...pę :) pozdrawiam

Gość Daredevillll
"Miałam pomysł aby zapłacić firmie 10 tys , dwa kroki do banku, ale po dłuższym zastanowieniu szkoda ,firma by zarobiła na mnie a dzięki mojej złej grze "aktorskiej" mam nadzieje,że straci" Nie wiem o co chodzi ale chciałbym się dowiedzieć. Jak zapłacić im 10 000 ? Odświeżam temat, czy wy też macie zapis w umowie o karze umownej? Czy udostępnienie umowy w urzedach czy innych placówkach np. do ustalenia statusu pracowniczego czy do ustalenia dochodu jest złamaniem zapisu umowy w której jest paragraf o poufności? Czy ktokolwiek za takie udostępnienie umowy został ukarany karą umowną?

Gość gość
Czasami oglądam ten serial, niektóre przypadki są ciekawe i pokazane w prawdziwy sposób. Od koleżanki słyszałam, że w Tako Media można statystować, stawki są chyba rynkowe, a nie wiem czy we Wrocławiu można gdzieś indziej. Wyglądają na profesjonalnych.