Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pruszeeek

prusaki na siusiaku

Polecane posty

Gość pruszeeek

1) skad to sie bierze 2) jak sie tego pozbyc 3) czy jest to zarazliwe/szkodliwe dla kobiet??

Gość chyba prosaki kobito
a nie prusaki :o:O:O Rozroznij lepiej jedno od drugiego zanim zaczniesz komus o tym opowiadac :O:O:O

Gość polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z syfiarstwa zacznij sie myć to zejdzie brudasie :P

Gość Do kwiatkowej
Podobno to częsty męski objaw i nie wiem, czy można się tego pozbyć. Moim zdaniem trzeba zwrócić uwagę na prawidłowe odżywianie, ale to jest tylko moje zdanie, może ktoś sie wypowie, kto przez to przechodził.

Gość Do kwiatkowej
Z tego, co mi wiadomo, nie jest to zaraźliwe. Spróbuj osuszać miejsca zmienione spirytusem salicylowym, ale tylko te miejsca. Unikaj fast foodów, ostrego i tłustego jedzenia, alkohol nie wskazany też.

Gość pruszeeek
no wlasnie nei wiem skad to sie wzielo, jestem czystym facetem

Gość pruszeeek
hmm skora zoledzi jest bardzo wrazliwa, podejrzewam ze alkohol moze mocno namacić

Gość jak juz to
prosaki,najprawdopodobniej nie są zakaźne, czego najczęściej obawiają się młodzi pacjenci. Nie wymagają one także specyficznego leczenia. Nie należy ich także usuwać mechanicznie na własną rękę, ponieważ grozi to zakażeniem. Według statystyk pojawiają się one u ok. 20% mężczyzn w okresie dojrzewania. Są to niebolesne, niegroźne z punktu widzenia patologii struktury. Powstają one w wyniku zatrzymania wydzieliny gruczołów łojowych i potowych. Nadmierne rogowacenia ujścia mieszka włosowego powoduje utrudnienie w odpływie wydzieliny gruczołu, która zbiera się pod naskórkiem.

Gość jak juz to
Ważne, aby obejrzał ja specjalista - lekarz dermatolog, który wykluczy inne schorzenia, np grzybicze. Warto zaznaczyć, że wizyta u dermatologa nie wymaga skierowania.

Gość pruuuszek
dziekuje Wam bardzo moja dziewczyna brzydzi sie brac go do buzi przez to ;/ nie wiecie jak mozna to zlikwidowac? np laserowo?

Gość nogi do pdłogi
ja zalecam obcięcie...ciach i po problemi:D

Gość pruuuszek
serio pytam niby to nic takiego, ale problem jest... ;/

Gość gfdsahgfd
ja jestem kobietą i też mam prosaki między wargami sromowymi. Mam je od lat i zupełnie mi to nie przeszkadza, bo niby w czym? Są sobie i tyle, nie bolą, nie śmierdzą, poprostu są. Kiedyś się tym martwiłam, wstydziłam. A teraz mi to rybka :)

Gość pruuuszek
hm no tak ale nikt Ci nie oglada dokladnie cos masz miedzy wargami, a te moje widac od razu jak tylko naciagniesz napletek...

Gość gfdsahgfd
moje też odrazu widać jak rozchyli się wargi :) ale czy to komuś przeszkadza ? mojemu facetowi ani trochę. nie łam się! :)

Gość uciąć
kutasa to i problem zniknie;)

Gość pruuuszek
hmm moze on sie jakos nie przyglada... a tak to od razu widac jak chce sie go wziac do buzi, moja dziewczyna sie przez to brzydzi...

Gość pruuuszek
nikt nie ma prosakow?

Gość nareszcie lato
Fuj ,fuj i jeszcze raz fuj .Masz to z brudu i zalegającego łoju na fiucie .Po prostu się nie myłeś :( Fuj

Gość A fuj!!!!
lecz to chłopie bo to skutecznie zniechęca do seksu i faktycznie mogłabym żygnąć. Ty isę pytasz czy kobiety na forum nie mają prosaków???? Wejdźże na jakieś męskie forum .

Gość A fuj!!!!
też mi się wydaje że to z brudu . Często faceci zapominają zsunąć napletek i się tam zwyczajnie umyć. Ochyda i brak higieny.

Gość Jakby mi takie coś facet
pokazał to bym wywaliła na zbity pysk. Myjcie się ludzie to nie będzie takiego syfu .

Gość kjfdoifjdoifdih
siusiaka to ma muj roczny synuś chłopie;D . Namocz sobie żołądź w nadmanganianie potasu (rób to dopóki to nie zniknie) Woda ma być lekko różowa a jak nie pomoże to dodaj więcej. Nadmanganian potasu kupisz w aptece i stosuje się go do odkażania i leczenia różnych przypadłości.

Gość kjfdoifjdoifdih
mój - żeby nie było:D

Gość nareszcie lato
Macie swój brak higieny i wymianę ręczników raz na tydzień oraz wycieranie jednym wszystkiego :( PROSAKI bo tak to się nazywa na penisie to wynik nie mycia się .Jezu a potem dziewczę nieświadome ma jakieś syfy w jamie ustnej lub pochwie ,przez takich brudasów :(:(