Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pruszeeek

prusaki na siusiaku

Polecane posty

Gość nareszcie lato
Głupia strona ,ja ci mówię że to z niemycia się .Nazbierało ci się tego łoju i mazi śmierdzącej i zatkała mieszki .Jak dermatolog ci to usunie to niech da ci powąchać zawartość takiego CUDA ,porzygasz się !!!!!

Gość nareszcie lato
Idę stąd bo zaraz zwymiotuję :(

Gość kjdofjdijf
:D no ja też idę i raz się tylko wypowiem...to jest z nadmiaru nieusuniętego łoju i mastki czyli mazistej substancji chroniącej śluzówkę żołedzi która trzeba regularnie zmywać bo inaczej zrobi się syf. Czytałam na ten temat. Nieusuwanie mastki prowadzi do anomalii w skórze która jest pozatykana i nie oddycha a także tworzą się stany zapalne. Facet weź jak ci ktoś tu radził namocz og w nadmanganianie potasu i rób to regularnie a sam się przekonasz że to z niemycia się. Nikt nie mówi że jesteś burakiem ale na pewno nie byłeś świadomy tego co powoduje nie mycie "siusiaka" po kapturkiem;)

Gość człowieku to jest jak z
pryszczami, brak cieżko wytępić ale może poczytaj sobie co ktoś napisał o swoim problemie. Wysłany: Sob 11:02, 01 Wrz 2007 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Witam. Jestem nowy na tym forum i mam ten sam problem co wiekszosc z was. Otoz posiadam prosaki tylko na skorze penisa i jadrach .Smaruje je mascia Hascoderm i myje szarym mydlem ,prosaki na dole penisa ulegly 30%owej zmianie sa praktycznie juz niewidoczne.Po zuzyciu tej masci zakupie Brevoxyl na zaskorniki i zatkane pory i dalej bede przeprowadzal kuracje .

Gość a o obrzezaniu myslales??
latwiej wtedy utrzymac te okolice w czystosci