Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaara......

Przyłapani

Polecane posty

Gość klaara......

Witam:) czy zostaliście kiedyś przyłapani na sexie lub kogoś przyłapaliście?:) Piszcie swoje historie:D pozdrawiam wszystkich :D

Gość klaara......
Mnie jeszcze nikt nie przyłapał na szczęście:p Opisujcie:P

Gość zaczarowana220000000
Ja raz siedziałam z moim chłopakiem u niego w altance:) no i wiecie zachciało się nam.. do okoła altanki są drzewka więc myśleliśmy że nikt nie zauważy..ale niestety rodzice mojego chłopaka mają bardzo duże gospodarstwo i wiadomo ze ciągle łażą jacyś pracownicy:) a tu my z Kubusiem ostro w altance ja robie mu lodaa a tu jeden z pracowników wchodzi i mówi:tylko go nie ugryź w ch*ja...wstyd do dziś:(

Gość jak to nie!!
Ja Cie przylapalam..juz zapomnialłeś:P

Gość klaara......
heheh:D dobree:p a cb ktoś przyłapał?:)

Gość mnieee???? no co tyyy
w calym moim jestestwie nigdy !!!:D

Gość Kassiaaa36
Ja kiedys mojemu loda w autobusie na ostatnim fotelu robilam i kierowca nas wyprosil :/

Gość kubalinka15632762
Mnie przyłapała wczoraj ciotka....To było straszne!My tu z moim pod kocykiem ja cała czerwona po dostałam orgazmu on cały zadyszany..a tu wchodzi ciocia i mówi przyszłam się przywitać i poznać twojego chłopakai się zacieła..po chwili powiedziała do mnie-myślałam że jesteś inna a ty jesteś taka szmata jak matka(ona nie lubi mojej mamy)..Ciotka przyjechała w gości ale szybko się zabrała...To było straszne!;/

Gość narcyz xxx
mnie raz jak kochałem się z moją dziewczyną na środku dużego pokoju na ławie , ubrania wszędzie porozrzucane , a tu nagle ktoś otwiera zamek w drzwiach . dobrze że zostawiliśmy klucz w zamku i nie mógł otworzyć drzwi ( jej brat ) , szybko zaczeliśmy zbierać ubrania , i pędze do pokoju ze sterczącą pała , a dziewczyna za maną i sie ze mnie leje , że mi tak podskakuje jak biegne

Ja przyłapałam koleżankę. A co ciekawsze, twierdziła, że jest dziewicą :D i wmawiała to wszystkim dookoła :/ P.S. wiem, że to nie był jej pierwszy raz, gdyby ktoś miał takie zastrzeżenia ;)

Gość różyczka kiw kiw
Jak miałąm 17 lat to chodziłąm z superr chłopakiem. Często chodzilismy na spacery.Był geniuszem matematycznym. Nie mogłąm skymac zadnego zadania które mi tłumaczy. Wkoncu sie wkurzyl, ozebral i mowi do mnie : - A seks skumasz? Ja mu mowie ze to bedzie moj pierwszy raz a on ze jego tez. I my juz w trakcie a tu moja mama wchodzi zapytac sie jak nam idzie matma. Dostalam szlaban do 18-nastki na chłopaków i kolegó w domu a on ze mna zerwal.

Gość klaara......
zaczyna się rozkręcać..Dalej:P

Gość ja ostatnio byłam
ja ostatnio byłam z chłopakiem na domówce u znajomej, dosłownie kilka osób było, sami bliscy przyjaciele, było już oło godziny 3. w nocy, wszyscy w jednym pokoju sobie siedzieli, ja z moim facetem na jednej sofie leże;iśmy przykryci kocem, naciagnełam go lekko n nasze głowy no i nas poniosło Najpierw buziaki, potem seks (dobrze, że do perfekcji opanowaliśmy sztukę milczenia, a raczej "zatykania" ust pocałunkami). Muszę przyznać, że orgazm miałam długi i cudowny . Nie wiem, czy znajomi się skapneli, pewnie tak, ale co tam, łudzę się, że po paru drinkach i w nocy nie kontaktowali już tak dobrze

Gość gość
Iii

Gość gość
miałem tych tematów, raz sie matka w******a do pokoju jak posuwałem, drugim razem siedziała na mnie z gorącą c**eczką i jej syn wbił. Tylko zdążyła mi ktasa zasłonić

Gość gość
Ja często przyłapuję pary w samochodach na parkingach leśnych, jak się zorientują w pośpiechu odjeżdżają na golasa a ich miny bezcenne

Gość gość
ja przyłapałem nago szwagra siostrę, jak szła pod prysznic,zaczęła się rozbierać,a jej cycuszki B85 niezywkłe, bezcenny widok :)