Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem chciwa

skoro babcia mojego narzeczonego dała wnuczce na komunię ...

Polecane posty

Gość Stonka7398209
A jaka masz suknie ślubną?

Wiem że ta myśl boli ale ..bez przesady !opamiętaj sie nie tylko kasa kasa! I co to za narzucanie ile ma Ci dać ?!? Pusta lala jesteś !

To idź do babci narzeczonego i powiedz, że jak nie da 5tys. to niech spada i się na ślubie nie pokazuje.

Gość jesteś bardzo pusta
ja bym nie potrafiła tak ciagnac od rodziców pieniedzy, mam swoją godność, a ona by mi nie pozwoliła jeszcze ciagnac od rodziców, a ty jeszcze zakładasz ile kto ci ma dać, to jest bardzo przykre, ja mam za rok ślub, sami zbieramy, juz teraz odkładamy co miesiac zeby mam nie brakło, wiadome ze sie liczy ze sie zbierze jak najwiecej, ale to tutaj nie jest to najważniejsze, najważniejsze jest to ze chcemy sie pobrać, że chcemy aby najbliźsi byli z nami, nie stać nas na wesele na 200osób, wiec takiego nie robimy, robimy na 70os, to co zbierzemy napewno sie przyda, ale na to nie patrzymy, chcemy sie pobrać wiec mamy swiadomość że do wszystkiego trzeba samemu dojść a nie liczyc na innych, mamy juz dziecko wiec tym bardziej musimy być odpowiedzialni, a ty autoro bardzo mi ciebie zal, ciebie nie obchodzi czy babcia sie zjawi na weselu tylko ile ci da w kopercie, a gdyby nie dożyła twojego wesela??pewnie było by ci żal tylko tych pieniedzy, szanuj rodzinę, ja swojej mamy nie mam bo nagle zmarła, ehh zresztą szkoda na ciebie jezyka strzępić,

Gość babcia powinna kupic
wnulowi motopr albo nowego kompa w prezencie slubnym. a tobie nic skoro jestes taka falszywa.

Podle babsko , to straszne ze twoj przyszly maz nie widzi ze wiaze sie z taka materialistka , a szkoda mi tej babci , ze ona takze jest taka slepa , robisz wesele zeby dostac kasy ,pojechac na miesiac miodowy, to straszne . Przemawia przez Ciebie chamstwo i prostactwo , i jeszcze te podpisane koperty ,zaloze sie ze nie kazdy podpisze , chyba ze masz tak strasznie bogata rodzine , ale nie sadze skoro obawiasz sie ze babcia moze dac mniej , bylam na weselu kolezanki w kopercie miala nawet po 50 zl i wiesz co ??? ucieszyla sie ze przynajmniej za miejsce sie zwrocilo , jedynie 1500 dostala od chrzestnych i byla szczesliwa , polska , elegancja francja.... juz teraz robisz kaprysy a co mowic jak potem bedzie ....masakra , boze GDZIE TEN FACET MA OCZY .... zycze ci zeby dala ci jaknajmniej i rozumu wiecej , bo prostactwem i wiocha to ty nie grzeszysz !!!

Gość a ja znammm
chłopaka który na 18 dostał od dziadków 10 tys zł na "start" i jeszcze mają mu kupić auto :O nie żartuję z tym teraz to historia oparta na faktach ale ja w takim razie nie chcę wiedzieć co ten synek dostanie na wesele ... chyba z 2 domy mu postawią !

Gość alfa1983
Ja od swoich dziadków dostałam wydruk z uczelni, że moje 4 lata studiów zostały opłacone z góry :-) Będe im wdzięczna do końca życia, bo wiem ile ich kosztowało, żebym studia skończyła.

te - autoreczka spojrz na to z tej strony - taka duza 29 lat iala o cale 9 lat wiecej realnej szansy na zarobienie pieniedzy ktorej mala dziewczynka nie miala ;-))))))

Gość alfa1983
Ale ja nie kończyłam prawa :-)