Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieśmiała1

brak miesiączki

Polecane posty

Gość Nieśmiała1

witam mam taki problem: od 3 miesięcy nie miesiączkuję pierwszą miesiaczke miałam w grudniu a w styczniu wszystko było ok. luty, marzec, kwiecień miesiaczka twrwała po 3-4 dni i nie było prawdziwego krwawienia tylko taki brązowy sluz w maju trwała tylko 2 dni puźniej ustała jestem przerażona nie miałam stosunku więc nie mogę być w ciąży w maju zaczełam intensywnie jeździć na rolkach aby poprawić formę czy to poże być powód braku miesiączki nie wiem co robic prosze pomużcie

Gość kubek w kwiatkiii
a dlaczego do tej pory nie poszlas do ginekologa?? :O przeciez to moze byc cos powaznego...

Dopiero zaczęłaś miesiączkować, to zupełnie normalne, Twój organizm dopiero reguluje gospodarkę hormonalną. Tak może być nawet do 18 roku życia. Może zamiast jeździć na rolkach zajrzałabyś czasem do słownika ortograficznego. :)

Gość kubek w kwiatkiii
aha, nie zalapalam ze dopiero w grudniu zaczelas miesiaczkowac, sorry. perwersja ma racje

Do autorki: 1. dopiero zaczełaś miesiączkować więc całkiem normalne są takie odchylenia. 2. faktycznie wzmożony wysiłek mógł mieć tu swój udział. Jeśli czujesz się zaniapokojona tym faktem udaj się do lekarza lub pogadaj z mamą(napewno nie zaszkodzi). Wyjaśnią Ci co i jak, a Ty się uspokoisz. P.S- ile masz lat? Perwersjo, a Ty czytasz słownik? Są chyba ciekawsze lektury poza tym dziewczyna może ma dysortografię. Druga rzecz, że w nerwach czy też szybko pisząc każdy może zrobić błąd :)

Gość Nieśmiała1
mam 15 lat

Gość kubek w kwiatkiii
ooo tu sie doczepie do Ciebie symfoniaserca. owszeem mozna zrobic blad szybko piszac, ale nie blad ortograficznyy... co do autorki to podejrzewam, ze jest jeszcze mlodziutka takze moze dopiero sie uczy tej ortografii, miejmy nadzieje, ze sie nauczy

Gość kubek w kwiatkiii
to jednak nie jest mlodziutka taka i powinna umiec pisac poprawnie.

Gość Nieśmiała1
i jeszcze jedno pytanie ile to może trwać ??

Droga autorko ciężko stwierdzić... Każdy organizm jest inny. Musisz być cierpliwa. I naprawdę pogadaj z mamą bądź ze zwykłym lekarzem rodzinnym. Napewno chętnie udzielą Ci odpowiedzi na wszytskie pytania dotyczące miesiączkowania.

Gość lula24
jak zaczęłaś dopiero miesiączkować to o co chodzi? To jest normalne...