Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lerra

Mąż mnie prawie uderzył!! Chodzi o córkę!

Polecane posty

Gość lerra

Gdy córka miała 19 lat byłam przerażona. Gdyby to wszystko ode mnie zależało pomogłabym jej, niestety ja i ona bałyśmy się jedynie reakcji mojego męża więc postanowiłyśmy że ona tą ciąże usunię. Dzisiaj on zajrzał do pamiętnika córki i zrobił nam awanture o ten zabieg, mnie prawie uderzył. Tylko co ja wtedy mogłabym zrobic, przecież wiem że on jakby się wtedy o tym dowiedział to by ją zabił.

Gość synia87
moim zdaniem nie powinno sie pozwolic usuwac ciaze wlasnemu dziecku! zdarza sie wpadka coraz czesciej ale po co ona ma rodzicow zeby pomogli, byli wsparciem. Jasne ze moze nie jest tak jak powinno byc po kolei....ale usuniecie ciazy to jest dla mnie chore ! Tyle kobiet chce miec dzieci a nie moze !! Jak moglas jej na to pozwolic....a co bedzie jak za 5 lat bedzie chciala miec swoje dziecko i nie bedzie mogla ?????? maz napewno by jej nie zabil jakby sie dowiedzial o ciazy....trzeba bylo dziewczyne zmotywowac....do pracy i do wychowania swojego dziecka ktore juz bylo!!!! uwazam,ze postapilas bardzo zle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lerra
Wiesz jak on kontrolował córkę, robił to wszystko po to bo nie chciał żeby ona nie zniosła prezentu do domu. Córkę zostawił chłopak, i bała się. Ja również się bałam, nie chciałam awantur, więc to było jedyne wyjście, rozwiązanie jakie mi przyszło do głowy.

Gość ylk
bedziesz zalowala tego do konca zycia...tym bardziej jak twoje dziecko bedzi wyc ze nie moze miec wlasnego!!! czego oczywiscie nie zycze...ale takie zycie. jak moglas na to pozwolic? nie chcialas awantury? żal !!!!!!!!

Gość lerra
Tak! Nie chciałam awantury, dlatego uprosiłam córkę żeby nic nie mówiła o tym ojcu i same postanowiłyśmy rozwiązac problem. Wiem że źle zrobiłam i żałuję tego, moja córka również wie że postąpiła źle. To głównie wina mojego męża że tak się zachowałyśmy.

Gość nsw0rieerf
dla mnie aborcja to morderstwo i to dokonane na malej istotce ktora sie nie obroni....przykre i smutne, ze dorosla kobieta podsunela mysl corce co swiadczy o braku wychowania...a co do meza to bylo trzeba powiedziec a nie zatajac-nie dziwne ze sie wkurzyl...

Gość nsw0rieerf
skad wiesz moze i nerwy by wtedy opadly dziecko by zylo nie zrzucaj na meza!!!trzeba myslec..

Gość ylk
nie moge pojac ..."to wina meza"....brak mi slow. Wina wasza!! czasy mamy jakie mamy...raczej dziewictwo do dnia slubu to juz legenda....zamiast porozmawiac z corka o wychowaniu seksulanym = przede wszystkim ROZMAWIAĆ z nia ...dzis nie mialabys tego problemu.!!!!!!!!!!!!

Gość lerra
Powiedziałabym o tym mężowi to nie wiem jakby się zachował, wiem że napewno byłby dla córki nieprzyjemny i nie wiem co by jej wtedy zrobił.

Gość ylk1520
a co mialby zrobic? co on jest jakims tyranem ? prosze cie. powk********* sie kilka dni i tyle...blagam !!!!

Gość lerra
Mąż jak córka miała chłopaka robił awantury, jak spóźniła się 10 minut od razu szedł się do niej awanturowac, to już nie wyobrażam sobie gdybym powiedziała mu o jej ciązy

kobiety w ciazy by nie uderzyl balby sie masz wlasnie teraz na to przyklad , jest zly ze to zrobiliscie , widzisz napewno bylby zly ale moglby byc oschlym chamem ale jakos by to przelknal ....to straszne , zyc w takiej presji i z takim czlowiekiem , podjac sie tak desperackiego czynu ....

Gość do PrawdaZawszeCieZaboli_24
Masz na imię Asia???? :D

Młode dziewcze zachodzi w ciąże. Zapobiegawcza matka pomaga jej usunąć płód w obawie przed agresywnym mężem. Jednak sekret rodziny wychodzi na jaw, ponieważ rozpustna córa skrzętnie spisuje wszystko w pamiętniku. Gdy bierze prysznic/kąpiel dociekliwy ojciec przechwytuje zeszyt i mroczna, skrywana od miesięcy tajemnica rodziny X. wychodzi na jaw- czyli Moda na Sukces Made in Poland :/

Gość a może nic by jej nie zrobił
może by jej pomógł, ale po tym wszystkim odeszłabym od męża. Jeśli Cię prawie uderzył to nie jest Ciebie wart. Jedyne co w tym dobrego to to że się opanował.

Gość ygdd
............ eh.

Gość gffdgffd
Ja mam 17 lat bylam w ciazy i powiem Ci ze na poczatku strasznie balam sie powiedziec rodzicom. Ale w koncu musialam . Powiedzialam mamie.. Potem mama powiedziala tacie, ktory do mnie nie odzywal sie 2 tygodnie. Obecnie moja corka ma 8 miesiecy i jest oczkiem w glowie dziadka. Na pewno by jej nie zabil.. Po prostu musialby to przetrawic, szkoda ze tak postapilyscie.

Gość to pewnie prowokacjaaaaa
:( 1/10 jeśli nie to głupio zrobiłyście