Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podznakiemzapytania

POMOCY oszaleje napisac czy nie

Polecane posty

Gość podznakiemzapytania

byłam z chlopakiem 2 lata potem rozeszlismy sie na rok po roku czasu znow bylismy razem przez kolejny rok teraz nie jestesmy razem co robic strasznie mam ochote do niego napisac :(

Gość taka 21 latka
bylam z chlopakiem 2 lata rozeszlismy sie na rok i po tym roku to JA napisalam i juz jestesmy rok ze soba... napisz NIC nie stracisz a mozesz tylko zyskac ... to moje zdanie zawsze wychodze z tego zalozenia

Gość podznakiemzapytania
wydaje mi sie , że im bardziej ja chce tym bardziej on ma to w dupie

Gość taka 21 latka
niedokonca to moze byc tylko taka maska z jego strony a kto zerwal za pierwszym razem i za drugim?

Gość podznakiemzapytania
po 2 latach ja zerwałam duzo pił nie mial dla mnie czasu wiecznie koledzy .. potem i tak przez rok nie bycia ze soba spedzalismy razem czas w sensie ze wspolni znajomi i sie widywalismy przez to. Potem on napisal do mnie wyszło tak ze znów bylismy a tym razem zerwal on i powiedział ze szybko o sobie zapomnimy bo nie bedziemy sie widywac . mineły 4 tyg a mam ochote oszalec

Gość taka 21 latka
ja rok nie widzialam swojego chlopaka i myslalam tez ze mi minie ale z miesiaca na miesiac bylo gorzej.. w koncu wyladowalam z moim nowym chlopakiem w lozku (znalam go miesiac) i stwierdzilam ze nie moge sie z nim nawet pocalowac bo mysle o bylym wtedy napisalam do bylego po roku NIE MOGE O TOBIE ZAPOMNIEC i mu to wyslalam a on napisal KIM JESTES? tak sie wkurwilam bo wiedzialam ze on wie ze to ja i nie odpisalam juz... na nastepny dzien zadzwonil a pozniej juz dzwonil po 20 razy na dzien :) . Jestem z nim i nie zaluje tej decyzji jezeli go kochasz to latwo o nim nie zapomnisz ...

Gość podznakiemzapytania
ale co mam napisac to co ty??

Gość taka 21 latka
szczerze? to na twoim miejscu bym napisala JAK LECI ... nie zblaznisz sie tak jak ja :)

Gość podznakiemzapytania
Napisałam i wydaje mi sie ,że nic z tego nie wyjdzie ale nie za szkodzilo

Gość podznakiemzapytania
niestety nie odpisał mi i wiem , że nie odpisze to nic wazne ze rozwiałam swoje watpliwosci co do napisania czy nie. Dzieki

Gość taka 21 latka
dobrze zrobilas.. odezwie sie zobaczysz :)

Gość podznakiemzapytania
wszyscy mi to mówia ze wkoncu za teskni jeszcze teraz Ty .. moze faktycznie masz racje

Gość podznakiemzapytania
podniosłas mnie na duchu . ;)

a ja mysle, ze zyjesz zludzeniami. Widocznie jemu Ciebie nie brakuje, poszukaj sobie kogoś komu bedzie zalezalo na Tobie tak jak Tobie na nim :) dziwnie to brzmi bo sama jestem w sytuacji, gdzie byly ma mnie totalnie w tylku, tj. jak ja sie nie odezwe to on tez nie, a ja za nim tesknie i choc wiec, ze przeginal i duzo rzeczy mi w nim nie pasowalo i nie jestem w stanie tego w nim zmienic, to i tak chciałabym z nim byc..

Gość podznakiemzapytania
temu zyje złudzeniem bo raz tak bylo rozstalismy sie i znowu po roku bylismy moze licze na to ze znów bedziemy... ale wydaje mi sie ze tyle mu sie poswieciłam i spalismy ze soba ze tego nie da sie zapomniec i tak dac se spokoj

Gość taka 21 latka
moim zdaniem ciezko sie zakochac tak prawdziwie 2 raz... tyle wspolnych przezyc,doznan .. ja uwazam ze o uczucie nalezy walczyc a nie unosic sie duma ale to moja zdanie tak jak mowie. ja walczylam i zdobylam :)

Gość podznakiemzapytania
tez walcze w sumie co ja moge ?! jedynie sie odezwac i robie to ale nic z tego jak narazie

Gość taka 21 latka
i co odezwal sie?????????