Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nude nails

jak znaleźć sens?

Polecane posty

Gość nude nails

jak w temacie? jak znaleźć sens życia, jak znaleźć chociaż chęci do dalszego życia? mam 21 lat, byłam szaloną nastolatką, zdrową, radosną, pełną pozytywnej energii, z paczką przyjaciół, facetem, poza którym nie widziałam świata, zdałam maturę, dostałam się na wymarzone studia- żyć nie umierać. sytuacja zmieniła się diametralnie w ubiegłym roku, zachorowałam, rzuciłam studia, pracę, odsunęłam się od znajomych na wlasne życzenie, trochę ze wstydu przez moje zdrwotne niedomaganie, trochę przez wyłączenie się z aktywnego życia, spotkań itp. zostałam sama z problemami, bo mój chłopak chyba nie wytrzymał psychicznie, że sytuacja tak mnie zmieniła. faktycznie, stałam się nastoletnią staruszką. w ciągu kilku miesięcy wpadłam w depresję, kilka miesięcy spędziałm w łózku, leki i terapia nie działają. powiecie, że księżniczka narzeka, bo nikt nie sypie jej płatków róż pod stopy... może coś w tym jest, może jestem tak słaba, bo nigdy wcześniej tak na prawdę nie wiedziałam co to znaczy mieć problemy. mam mysli samobójcze, do tego stopnia, że sama boję sie, że w końcu to zrobię. czy jest dla mnie jeszcze szansa?

Gość nude nails
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka

Gość nude nails
dziękuje za odpowiedzi na temat, nic tu po mnie, pozdrawiam