dwa_zero 0 Napisano Sierpień 11, 2011 odstawilam tabletki anty, nie mialam czasu pojsc po recepte poprostu dostalam nowa prace i tak jakos sie zlozylo ze nie bylam w stanie. uzywalam zabezpieczenia mechanicznego tzn prezerwatywy. ostatnia miesiaczke mialam koncem czerwca dokladnie nie pamietam ale na pewno okolo 27. robilam testy z moczu oczywiscie negatywne ale jakos im za bardzo nie ufam, poszlam na badanie krwi. w ziazy nie jestem na 100% betaHCG poniezej 1. no i co teraz? :S w sobote jade na urlop do ginekologa pojsc nie zdaze.... probowalam juz goracych kapieli, aspiryny, odstresowalam sie jak sie dowiedzialam ze w ciazy nie jestem i nadal NIC. zupelnie nie czuje zeby cos mialo nastapic. czy ktos mial podobna sytuacje po odstawieniu tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lopae Napisano Sierpień 11, 2011 u mnie tak było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. Napisano Sierpień 11, 2011 Po odstawieniu tabletek to normalne. Idź do ginekologa kiedy będziesz mogła, dostaniesz luteinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwa_zero 0 Napisano Sierpień 11, 2011 kurcze :| pewnie dostane na urlopie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach