Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jooooe daaaseee

jak myslicie: 60kg/165cm to duzo?

Polecane posty

wszystkie wieloryby tak mówią- ty nie dociułany jakiś jesteś każda kobieta powinna mieć fajną pupcie i cycki jak bym schudła z 5 czy 10 kilo to w życiu bym nie miała takiego świetnego ciała jakie mam a nie jestem wielorybem bo regularnie ćwicze jestem tancerką brzucha i nikt mi nie zarzuci że jestem gruba ! Po prostu mam tłuszczyk tam gdzie trzeba ; )

Demorai- Powiedzmy, że mam za sobą pewne doświadczenia, ale tak szczegółowo raczej nie mam ochoty ich opisywać ;p

Gość wszystkie wieloryby tak mówią
hahaha, no to nieżle musisz w tym 34 wyglądać :( Nie ma nic bardziej obleśnego jak wylewajace się ciało z za małych ubrań :D

Gość izus izus izus
a ja mam 160cm i waze 65kg...powinnam sie odchudzac???Jak mysliscie???

Gość piczkaxxxxxxxxx
boratka , jak ktos uwaza ze jestes gruba to wcale nie jest zazdrosc tylko szczerosc a ostatnio oglądałam w jakims programie ze rozmiarówka jest tak rózna ze rozmiar nic nikomu nie powie, czasem ja się zmieszcze w bluzke o rozmiarze S a czasem L jest na mnie w sam raz . dlatego bez dokładnych wymiarów to rozmiar nic nam nie powie 🖐️

Gość emilianna
mam 165 i 62 ..potrzebuje schudnac jeszcze 5 kg i bedzie CUD MIOD :p aaa wazylam 95 :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
ta , ja mam 53 kg /172 i jakos mam tyłek okrąglutki , równie okrągły jak przy 63 kg dlatego nie doopczyj 🖐️

Ludzie ogarnijcie się ! Wszystko zależy od budowy ciała tak ! Każdy kto ma 165 wzrostu i waży 60 kilo nie ma tych samych wymiarów ! proszę was ! Mam koleżanki które są mojego wzrostu i też tyle ważą ale wyglądają na sporo grubsze ode mnie a to dlatego że dbam o swoje ciało ćwiczeniami ! Każdemu tłuszczyk rozkłada się inaczej !

Decoy - a to sie dobrze sklada, bo ja tez nie za bardzo chcialbym czytac o tym, co wyprawialas z innymi ... moge Tobie jedynie napisac, co ja bym z Toba wyprawial ;)

Gość a co!
5 kg i będzie ok

demorai- aż taka zdemoralizowana nie jestem więc Ci "inni" trzeba skrócić to wyrazu ten "jeden" co nie znaczy, że doświadczenia nie mam.

Gość izus izus izus
co to znaczy ogarnijcie sie????

No ja jestem ciężka po prostu. Mam koleżankę ważącą 59kg o wzroście 170 i jest sporo grubsza ode mnie. Zwykle jak mówię ile ważę to jest zdziwienie. Co do rozmiarówki to wiem, że zawyżona. Ale w większości sklepów większe niż 34 są na mnie za duże. A propos wylewającego tłuszczu to polecam dużo regularnego sportu. Będziesz miała mięśnie zamiast tłuszczu i płaski brzuch. Tak jak ja:)

boratka- ćwiczysz regularnie ? Jakaś siłownia czy taniec itp ?

Gość piczkaxxxxxxxxx
ogarnijcie w sensie doprowadzcie do ładu swoje myslenie :classic_cool: ciekawa jestem twoich wymiarów boratka

Gość piczkaxxxxxxxxx
boratka ja tam nie wiem jak ty sie w to 34 wbijasz :D mam jedynie o 5 cm więcej w biuście a tak to wymiary identyczne jak ty a nosze 36 na górze , ciekawe gdzie to takie 34 produkują :D a udo jaki rozm ?

Kiedyś regularnie grałam w tenisa. Ale jakoś straciłam serce do gry. Od kilku lat co najmniej 3 razy w tygodniu pilates, spin i tym podobne zajęcia fitnessowe. W sezonie rower. Nic ciekawego w tych wymiarach nie ma

Gość piczkaxxxxxxxxx
pytam ile masz w udzie panno :classic_cool:

Boratka widać ze dbasz o ciało więc na pewno nic się nie wylewa wkurza mnie jak ktoś słyszy wagę i wzrost i pieprzy ze za dużo a np ludzie mi dają 55 kilo co najwyżej.

Mały mam biust. 70A Nigdy nie mierzyłam sobie ud, ale w mini nie straszę a wręcz przeciwnie. Znajdź 5 kobiet o identycznym wzroście i wadze i zobaczysz jak różnie wyglądają

Gość izus izus izus
dziękuje za wyjasnienia, bo to współczesne słownictwo młodziezy ....gubię sie:):):)

Gość piczkaxxxxxxxxx
moze to przez biust noszisz taki mały rozm , nie no ciekawa jestm ile w tym udzie masz , bo jestem sporo wyzsza a rozm. podobne :classic_cool:

Te wymiary to sprzed 2 tygodni bo się z koleżanką mierzyłyśmy. Ona się odchudza. Nawet bym nie wiedziała gdzie to udo zmierzyć. Jak ważyłam 55kg to byłam za chuda. Ale na taką wagę mnie oceniają

Gość piczkaxxxxxxxxx
udo w najgrubszym miejscu :classic_cool:

No widzę, że usilnie chcesz mi wmówić, że jestem gruba. Masz z tym najwidoczniej jakiś problem. Nie mam kompleksów bo nie muszę ich mieć. Wyobraź sobie, że będąc niższa i ważąc więcej mam tupet mieć takie wymiary jak Ty. No straszne po prostu.

No nie chcę mi się miarki szukać o tej porze. Ale obiecuję, że jutro to zrobię i podam ten wymiar żeby Cię uspokoić

Gość piczkaxxxxxxxxx
ha ha jestes wielce załosna , po prostu jestem ciekawa wymiaru twojego uda a ty plujesz jadem :D zejdz na ziemię