Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jooooe daaaseee

jak myslicie: 60kg/165cm to duzo?

Polecane posty

Gość piczkaxxxxxxxxx
ha ha dobraś , bo głównym moim celem na dziś jest dokopać jakiejs tam pannie z kafe która nic mnie nie obchodzi :D

Ale na wagę mogłam wejść bo stoi na widoku. 56kg Chyba przestanę jeść. Wiesz wkurzają mnie trochę takie osoby jak Ty bo wpędzają w kompleksy dziewczyny mające często fajny wygląd. Tylko Ty jestes idealna i takie tam

Gość kalanchoe
ja mam 60kg/165 cm i chcę schudnąć 5 kg chociaż podobam się sobie bo mam kobiecą sylwetkę(tyję w biodrach, udach) przy szczupłych łydkach i wąskiej talii 63 cm.

Gość piczkaxxxxxxxxx
po tym jak mi napisałas wymiary to ci wierze ze nie wygladasz na swoją wage jesli cie to uspokoi i przestaniesz w koncu wymysla c , troche dystansu więcej by ci się przydało :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
ha ha uwielbiam takie panny :D zapamietam boratka - dziewczyna bez dystansu do siebie , pewnie w prywatnym zyciu nawet nie potrafisz sie z siebie śmiac , współczuje :classic_cool:

Gość gsdgdhcdgxcfbh
hehe wielorybem to ja jestem/byłam , teraz waze 74, kiedys 100 60 kg to waga idealna , niektórzy z was chyba za bardzo sobie odchudzili mózg

Gość Kanoy
Jesteście dziwni.. Ważę też 60 kg przy wzroście 165 i podoba mi się moje ciało, mało tego dużo osób mi go zazdrości :) jak możecie oceniać kogoś po takim czymś, z resztą bmi chyba w normie, więc o czym gadać?

Gość gość
Zależy jak się to rozkłada i zależy też, od wieku, ciąży. Ja mam 166 cm wzrostu zawsze ważyłam ponad 60 kg, teraz po 30-stce, po 3 ciążach staram się dbać o siebie ćwiczę i zdrowa dieta(nie mylić z dieta odchudzająca, czy jakaś dieta cud), zjechałam na 59 kg i uważam, że mam super figurę, nie chciałabym ważyć mniej. Mam koleżankę o 2 cm niższą która waży 49 kg a w życiu nikt by nie powiedział że waży tak mało, widać że jest szczuplejsza ale nie żadna mega chudość.

Gość starszy_wielo_ryb
A ja ważę 78 kg przy wzroście 168 cm. Mam 35 lat. Do 25 rż ważyłam ok 50 kg, potem zaczelam gwaltownie tyc. Nie wiem czemu, nie obzeram sie, jem mniej niż wtedy, juz naprawde sie kontroluje, ale nic z tego. Nie wiem czy to jakies chorobsko czy w pewnym wieku geny sie uaktywniaja, czy przemiana materii nie ta.

Gość gość
Ja mam 164 cm i ważę 60 kg, to za dużo zdecydowanie. 2-3 lata temu ważyłam 50 i było ok, nosiłam rozmiar S/M...