Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pammyx333

Mam 18 lat i dzis dowiedziałam się ze mam nowotwór macicy.

Polecane posty

Gość pammyx333

Niezłosliwy , bo mięśniak którego własnie dzis wykrył lekarz w mojej macicy to NOWOTWÓR ale niezłosliwy. Ma 1cm ale JEST :( Lekarz powiedział ze jest bardzo zaskoczony ze w tym wieku to mam. Malenkie ale mam. To dotyka kobiety od 35+ r.ż. Boje sie. chce miec dzieci w przyszłosci............ nie wiem co myslec. biore tabletki antykoncepcyjne juz prawie 3 lata ale czuje sie po nich super , nic mi nie jest ani nie mialam zadnych skutków ubocznych. okresy normalne, regularne, bezbolesne... nie raz słyszałam ze np. lekarz nastraszyl dziewczyne ze ma cos chore a okazalo sie ze nic jej nie bylo..... mam nadzieje ze tez tak jest w moim przypadku.... teraz dostalam znow 2op tabletek i po nich pojde na wizyte do innej lekarki, moze ona powie ze naprawde nic mi nie jest. tego lekarza bylam dzis pierwsyz raz w zyciu, wczesniej mialam swoja ginekolog do ktorej mam zamiar isc po tych 2 op. :( boje sie :( do tego mam nadzerke ale to nic takiego bo chyba kazda z nas to ma lub miala albo bedzie miec...... przejmuje sie tylko tym mini-mięśniakiem... :(:(:(::(

Gość nareszcie lato
Powinien się wchłonąć w twoim wieku jeszcze ,wystarczy dobre leczenie hormonalne .Robiłaś poziom hormonów? POZA TYM LUDZIE !!!!!!!!!! LEKARZE ZAZWYCZAJ JAKĄŚ NAROŚL NAZYWAJĄ NOWOTWOREM BO TAK JEST ALE NOWOTWÓR A RAK TO NIE TO SAMO .MIĘŚNIAKI TO NOWOTWORY BO NATURALNIE NIE WYSTĘPUJĄ W MACICY.Jednak lekarz powiedział ci że to niegroźne ,obserwuj ,zrób poziom hormonów w organiźmie i idź do dobrego lekarza bo może trzeba będzie go usunąć a może sobie tam bytować i nie czynić szkody w twoim wieku.Co do dzieci to już ginekologa zapytaj :)

Gość boze co za idiotka
jaki to nowotwór, mięsniaki ma mnóstwo kobiet, w tym i ja. Od tego się nie umiera.

Gość nareszcie lato
DO [zgłoś do usunięcia] Max Zander vel Klaun Co ty za brednie jej tu wypisujesz?????????????????????????????????????/ I straszysz?????????????????

Gość nareszcie lato
ZACHOROWAĆ NA CZERNIAKA OD MIĘŚNIAKA NO TO DOPIERO DEBILIZM !!!!!!!!!!!!

Gość nareszcie lato
Widziałam dziewczyny w wieku 16-17 lat z mięsniakiem ,urodziły i nic się nie działo !!!!!!!!! jednak są pod obserwacją !!!

Gość Chop z nad morza :d
zytałam o tym w internecie i pisze ze to moze rosnąc i zezłosliwieć przemieniajac sie w jakieś raczysko gdzie jedynym ratunkiem jest wyciecie macicy :O ludzie ja chce miec dzieci!!!!!!!!!! chce zyc, chce miec macice całą!!!!!! poziomu hormonow chyba nie mam co robic bo przeciez i tak biorre i brałam przez dlugi czas tabl. ant. wiec nie wykaze mi to badanie naturalnego poziomu moich hormonow tylko "sztuczny" poziom przez pigułki. Pozatym mysle ze 18 lat i juz takie cos a co bedzie jak bede miala te 35-40 ??? :O:O:O moze kurwa nie dozyje :O

Gość nareszcie lato
Nie przesadzaj :( Możesz iść na wyłuskanie mięśniaka jak tak się martwisz ,tylko po co ????????????

Gość
Od mięśniaków się nie umiera . Taj jak juz tutaj ktos powiedział powinnać iść do Ginekologa dobrego . Nawet od Tabletek Anty mozesz równiez dostac mięśniaki , ale napewno są niezłośliwe i nie robia się złosliwe

Gość pammyx33
no i co ze go wyłuszcze jak on i tak moze odrosnąć?? :( a tak apropo to boli takie wyłuszcanie? moze on sie sam zagoić, zniknąć ? czy moze to byc skutkiem zle dobranych tabletek anty? brałam cały czas diane-35 wszytsko bylo super ale zmienilam na rigevidon, wzielam okolo 7 opakowan i przed braniem rigevidonu mialam usg i nic mi nie bylo czy to moze prze ten rigevidon??? slyszlam ze to tabletki dla dojrzalych kobiet raczej.... dlatego dzis poprosilam o zapisanie spowrotem diane-35 i che do nich wrocic bo tylko po nich bylo ze mna wszytsko Ok , nnawet nie czulam ze w ogole biore jakies tabletki....

Gość kmlml
strasznie Ci współczuję. Niestety keidys slyszalam od kolezanki pewien przypadek 18-latki ze w ty wlasnie wieku stracila niestety macice:(

Gość nareszcie lato
Obstawiam że ten mięśniak masz po braniu tabletek ale............nie panikuj ni nie przesadzaj ,bo sama szukasz nie wiem czego ?

Gość nareszcie lato
TAK JAK JA LUBIĘ TAKIE IDIOTKI ,KTÓRE PISZĄ"SŁYSZAŁAM OD KOLEŻANKI ŻE .........." A MOŻE OD GOŹDZIKOWEJ ????????????

Gość pammyx33
kmlml - przez miesniaka stracila macice ??? ja pierdole.................................................................

Gość nareszcie lato
Ja słyszałam od koleżanki że jej koleżanka dowiedziała się od innej koleżanki że ta pierwsza koleżanka zmyśla ale ta druga ma rację i mówi prawdę, w przeciwieństwie do trzeciej .Słuchajcie dalej koleżanek a nie lekarzy :(

" nareszcie lato DO [zgłoś do usunięcia] Max Zander vel Klaun Co ty za brednie jej tu wypisujesz?????????????????????????????????????/ I straszysz?????????????????" Przecież to jest prawda:P.Jeżeli z jakiejś przyczyny powstał nowotwór łagodny to jak ta przyczyna sie powiększy to może pojawić się nowotwór złośliwy:P.Ale jak ktoś zastosuje to co polecam to powinno być lepiej:classic_cool:.

"nareszcie lato Ja słyszałam od koleżanki że jej koleżanka dowiedziała się od innej koleżanki że ta pierwsza koleżanka zmyśla ale ta druga ma rację i mówi prawdę, w przeciwieństwie do trzeciej .Słuchajcie dalej koleżanek a nie lekarzy " Co za głupie rady:P.Ja nie miałem okazji bo konował mnie wygnał.Zasłużył na solidnego kopniaka z półobrotu.

Gość nareszcie lato
Jak tak wymyślasz bzdury u lekarzy to nie dziwota że cię wykopał są jeszcze inni i możesz ich nauczyć że z "MIĘŚNIAKÓW MOŻE ZROBIĆ SIĘ CZERNIAK" IDŹ ,IDŹ SIĘ DOUCZ :)

Gość nareszcie lato
UWAGA ,PRZEŁOM W MEDYCYNIE "Z MIĘŚNIAKA ROBI SIĘ CZERNIAK ":):):) Masz tam jeszce w zanadrzu jakieś nowiny ???? Bo ja słyszałam od sąsiadki mojej babci ze strony mamy że od głupoty można dostać pryszczy i stać się impotentem a ciulika trza wtedy ciachnąć :):):)

Gość nareszcie lato
BO GŁUPOTA TO NOWOTWÓR RZUCAJĄCY SIĘ NA PENISY :)

"areszcie lato Jak tak wymyślasz bzdury u lekarzy to nie dziwota że cię wykopał są jeszcze inni i możesz ich nauczyć że z "MIĘŚNIAKÓW MOŻE ZROBIĆ SIĘ CZERNIAK" IDŹ ,IDŹ SIĘ DOUCZ " Co za bełkot:.Ty się naucz czegoś że masz urojenia:P.Niby gdzie pisałem że z tej choroby zrobi się czerniak:P?

Diana-35 to największe gówno wśród tabletek anty :O nie wiadomo, co jeszcze może się przy tym stać, lepiej zmień od razu na jakieś nowej generacji, typu yazz :O

Gość żółtaczka
Ty lepiej nie bimbaj sobie z nadżerką...Bo to właśnie ona traktowana jest jako stan przedrakowy, a nie mięśniak...

Gość maybelineNY
masz 18 lat i juz 3lata łykasz tabsy? niezle