Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

otwieram piwo i

Polecane posty

słucham Gunsów, a dokładnie albumu Lies. niestety blowwww poszła, niedziela nie ma, Staszka też. proszek wyjechała, Kultury nie widziałam, a Jankesa z mężem. zostałam sama.. więc piję piwo. Sama.

no miałam kupić ostatnio, ale nie znam się na winach i nie wiem jakie i wolę gorzki alkohol. Poza tym mam tylko piwko w moim podręcznym bareczku. a tak poza tym to chujnia z grzybnią i wodorosty.

Schiza, a co u Ciebie ? pierwszy raz Cię widzę, tak nawiasem.

u mnie?zaraz sen,padam z nóg.przeszkadza mi deszcz.pierwszy raz bo dopiero stałego nicka mam,a kafe czytam przelotem od 3,kilka nickow za mna,no i tak leci.a u Ciebie?

tak w ogóle to uwielbiam patrzeć jak Slash napierdala na gitarze. Chciałabym być jego gitarą w następnym wcieleniu. Ale wiem.. nie jestem godna :O On traktuje gitarę jak kobietę. Ale nie wiem skąd wzięła sie ta moda na Slasha, na kwejku pełno jakiś głupich animowanych obrazków z Axlem (?) czy Slashem. Szkoda, ze muzyka to bardzo często kwestia mody.

u mnie to samo co zawsze. jedyne co się zmienia to piwo jakie piję i kolor lakieru na paznokciach,

nudno dzisiaj Men. Znaczy w zasadzie codzinnie jest nudno, ale dzisiaj wyjątkowo moge przynudzać. Dobranoc.

Posuwa gitare :classic_cool: sposób w jaki gra na gitarze kojarzy mi sie z jej posuwaniem,i ogolem ruchem posuwistym praktykowanym na gitarze. owszem,szkoda.tym bardziej terazniejsza moda :O Dobranoc,tez zaraz lece spac bo padam s nukkk.

:D seksownie się porusza grając.. więc teraz czeka mnie zapewne monolog.. Dobranoc towarzyszu

w kazdym razie bede pisac sobie. moze niedziel sie pojawi, bo ostatnio zachodzi bez zapowiedzi, zupelnie znienacka. Tak w ogole niedziel co sie z Toba dzieje ? :( Siedzialam dzisiaj na rynku i tak obserwowalam to mlodsze pokolenie i tak z żalem stwierdzam, ze większosc młodych dziewczyn "wyżej sra niż dupe ma" ale calkiem fajne laski wyrastają, znaczy bardzo ładne. szkoda, ze takie cwane.

a tak w ogóle to kuzynka zali mi się, że facet żałuje, że się z nią nie przespał. Ale to nie tak, ze tylko seks.. oni miętę do siebie czuli.. Ale on teraz dziewczynę ma..

wypilam piwo, wymalowalam paznokcie, nie zrobilam zarcia do pracy, a teraz ide spac.. ..bo Men miał racje.. nikt nie chce słuchać egoistów. Dobranoc 👄

Gość i tu i tu i w zielarskich
doczytalam tylko ze nie znasz sie na winie... kadarke wytrawna polecam. kazde wino dobre co klepie

a ta kuzynka to wiecie.. faceta ma.. wiec troche chujowo, prawda ?

Gość i tu i tu i w zielarskich
vbo tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie