Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczoNAiSmutna

ciaza sex

Polecane posty

Gość zrozpaczoNAiSmutna

witajcie.powiedzcie mi jak sobie radzicie jak nie macie w ciazy checi na sex?ja jestem w 31tyg. I nie kochalam sie z mezem od prawie2mscy:-( chlip jest mi z tym b.zle. Nie mam wogle ochoty na sex. Probowalam.staralam sie .nawet probowalam ogl.filmy erot.zeby sie nakrecic itp...nic to nie dalo .maz mnie kreci podoba mi sie itp .probowalam sie nawet zmuszac ale wyczul to ;-( rozmawialam z nim szczerze i pow.ze to rozumie, ze jestem w ciazy itp.jest kochany ale ja czuje sie podle z tym bo brak mi tej bliskosci itp :-( nie wiem w pierwszej ciazy nie mialam takiego dziwactwa :-(

witaj w klubie, ja mam to samo. jestem w 33 tyg ciazy i nie mam najmniejszej ochoty na seks. maz moj tez to rozumie i widze ze przeze mnie tez jego libido upadlo. wczesniej nie bylo dnia, zebysmy sie nie kochali a z ciaza wszystko sie zmienilo. Boje sie pomyslec co bedzie kiedy dziecko juz bedzie na swiecie , wtedy tym bardziej nie znajdziemy dla siebie czasu.

Gość zrozpaczoNAiSmutna
jak dziecko sie urodzi to wszystko dojdzie do normy kochana.ja bede miec juz drugie ale jak sa checi to i czas sie znajdzie .mi jest przykro ze teraz swojemu nie daje tej bliskosci a tak mi tego brak chlip...wogle to czuje sie juz jak nieatrakcyjny wielorybek

zobacz jaka natura czasem jest skomplikowana - swiadomy czlowiek jest tego, ze chcialby cos dac ale nie ma na to najmniejszej ochoty...Jak sama mowisz wszystko to wroci a bliskosc mozna okazywac sobie nie tylko poprzez seks. ja tez sie z tym mecze i czasem juz mam wrazenie ze odzwyczajam swojego meza od siebie. On zaczal inaczej podchodzic do mnie, bardziej sie boi ze mna kochac bo jestem w ciazy niz nie ma zupelnej ochoty a mi to na poczatku nawet odpowiadalo ale teraz zaczynam myslec ze sie troszke oddalamy przez to

Gość zrozpaczoNAiSmutna
no pewnie ze sa rozne rodzaje okazywania uczuc ale sex tez jest wazny, zauwaz ze jak go nie ma to wszystko inne staje sie takie nijakie.niestety te uczucia sa powiazane ze soba...ja juz nie wiem co mam robic.dosc mam tego postu..a po porodzie znow2msc..eh zycie..pewnie nie jeden facet by tu napisal ze by poszedl do innej :-(