Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minia P

Gdzie mogę kupić zielona glinkę?

Polecane posty

Gość Minia P

W aptece czy w kosmetycznych?

Gość i tu i tu i w zielarskich
jeszzcze

Gość Minia P
Dzięki ci. A jak kupię prawdziwa glinkę a nie żadne maseczki i kremy to nakladam bezpośrednio na twarz czy trzeba jakoś rozrabiać wodą?

w superpharm czasem maja, w aptekach ogolnie to jest roznie, bo sa takie apteki gdzie tego maja duzo, a sa takie, gdzie nic z tego typu nie ma. w drogeriach sieciowych mozna kupic maseczki z glinka raczej, ale to nie do konca polecam bo sklady sa rozne, czesto fatalne, w zielarkich, zielarsko-kosmetycznych badz drogeriach osiedlowych najpredzej chyba znajdziesz. no i przez net.

mozna rozrobic z woda, ale poczytaj sobie takze na www.fitomed.pl (tam tez kupisz) albo na BU sa przepisy na maseczki bogatsze niz tylko z woda. jak robisz z woda to nie pozwol by zaschlo, spryskuje sie wtedy jakims plynem do twarzy czy woda termanla albo nawet zwykla, to pamietaj o tym

Gość Izka2501
Ja kupuje na www.skarbyafryki.pl Wychodzi taniej niż w sklepach stacjonarnych i aptekach.

Gość Anula1989
a ja kupuję na www.sklep.cobest.pl prawdziwe naturalne syberyjskie glinki. Żółtą i niebieską :) Są rewelacyjne

Gość Kam_elia
Tutaj jest największy wybór (rosyjskie i francuskie) kosmetycznaglinka.pl/5-glinki-kosmetyczne Kupuję regularnie.