Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy sorbetecik

telefon w knajpie

Polecane posty

Gość malinowy sorbetecik

siedzimy sobie z mężem w kanjpie na kolacji i rozmawiamy. A tu nagle przy sąsiednim stoliku zadzwonił telefon komórkowy i facet na całe gardło rozmawia. Wściekłam sie bo nie moglismy spokojnie sobie porozmawiać. Mąż zwrócił uwagę a facet na całe gardło, że zaraz kończy a poza tym to on jest inwalida i niedosłyszy. BYł oburzony, ze zwracamy mu uwagę. Czy Was tez denerwuje jak ktos w kanjpie głosno rozmawia przez telefon?

Gość krótko i zwięźle
Nie.

Gość nie, za to oburza nas
jak niewidomy napierdala białą laską po chodniku :O

Gość malinowy sorbetecik
ale nie rozumiem dlaczego ktoś może prowadzić 10 minutową rozmowę w kanjpie na cały głos:O A poza tym nie wyglądał na inwalidę. I rozmawiał o pierdołach.

pewnie bym zrobila to samo:P tzn zwrocila mu uwage...to samo nawet w mniej atrakcyjnych miejscach - autobus.

Gość malinowy sorbetecik
i od razu usłyszał co mąz mówi do niego, więc chyba głuchy nie był a jakaś kultura chyba obowiązuje.

aha, czyli jak ktoś niedosłyszy to musi mieć nalepioną kartkę na czole? :D jak ktoś ma chore serce to tak samo?

Gość malinowy sorbetecik
to znaczy, że inwalidów nie obowiązuje kultura? Ja rozumiem ważny telefon ale on rozmawiał o rybkach, morzu pływaniu, piciu itp.

Gość krótko i zwięźle
Co innego jest rozmawiać z kimś przez telefon, a słyszeć coś co mówi do ciebie osoba, która siedzi blisko. Dla osoby, która niedosłyszy to różnica. Wiem, bo moja koleżanka tak ma.

Gość malinowy sorbetecik
siedział ze znajomymi i rozmawiając z nimi nie darł sie w niebogłosy, wiec dlatego mówię, że na głuchego nie wyglądał.

też mnie wkurwiają niewidomi którzy machają laskami na lewo i prawo :P a jeszcze nie daj boże jak jedzie taki tramwajem i pyta co teraz jest za przystanek

Gość krótko i zwięźle
A jeszcze ci napiszę, że osoby niedosłyszące właśnie tak głośno mówią.

Gość malinowy sorbetecik
mógł wyjść na zewnątrz.

Gość malinowy sorbetecik
ale co chcesz przez to powiedzieć , że np ktos bez rąk ma prawo okładać innego?

Gość krótko i zwięźle
Nie musiał wychodzić. Gdyby był zakaz prowadzenia rozmów przez telefon to pewnie by wyszedł. A tobie widocznie wszystko przeszkadza.

Gość malinowy sorbetecik
wszystko mi nie przeszkadza. Wyobraź sobie, że każdy tak napieprza w kanajpie przez telefon. Restauracja to nie stadion.

Gość krótko i zwięźle
Nie będę sobie tego wyobrażać, bo nie zwykłam robić z gówna probelmu. To był jeden facet, który rozmawiał przez telefon, w dodatku niedosłyszący.

Gość chyba Was nikt nigdy kultury
nie uczył. To samo dzieje się w przychodniach, w autobusach.

Gość malinowy sorbetecik
i co z tego, że był niedosłyszący. Mógł powiedzieć, że porozmawia za jakiś czas a nie przeszkadzać innym.

Gość krótko i zwięźle
Oj przestań być taka delikutaśna. Coś ci się stało? Fajnie, że ktoś ma w życiu tylko takie problemy.

Gość ramtatatatatam
nie martw się, mnie też to wkurza na maksa, ja wychodzę z telefonem nawet jak jestem w sklepie na zakupach, można przecież wyjść na chwilę, LUDZIE JESTEŚCIE NIEWYCHOWANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mnie też wkurza głośne rozmawianie przez telefon wtakich miejscach jak restauracja, bar, autobus itp. No szlag mnie trafia! I drze sie taki do słuchawki, jakby specjalnie żeby go wszyscy słyszeli. Oczywiście o pierdołach! Kiedyś jak mieszkałam w Wawie i przyjeżdżałam do domu na weekend musioałam wracać w poniedziałek autobusem o 5:20 rano, żeby dojechać na czas do pracy. Oczywiście ledwo przytomna wsiadałam do autobusu z nadzieją że sobie jeszcze pośpię (autobus jechał jakies 3 - 3,5 godz ) i zawsze ktoś darł mordę przez telefon. Przeważnie panowie budowlańcy którzy też jechali do pracy po weekendzie. No o kczym kurwa i z kim można gadać o 5:30 rano??? Oczywiście musiałam wysłuchać całej historiii kto i ile sie napił w sobote ile lasek wyrwał i takie tam. No myślałam że oszaleję. Na dworze jeszcze ciemno, w autobusie idealna cisza i nawet wiatło zgaszone bo większość spi a tu drze taki ryja!! Albo smsy z włączonym dźwiękiem klawiatury!! pip pip pip, pip pip, pip, pip pip, pip, pip pip pip i tak dwie godziny. Ale jak panowie budowlańcy zaczeli gadać o bzykaniu kozy nie wytrzymałam, podeszłam do nich i nie przebierając w słowach powiedziłam co nich myślę. Od tamtej pory mogłam spać w autobusie w poniedziałkowe poranki :D

Gość ramtatatatatam
wkurwia mnie to w autobusch też, a najbardziej jak przychodzą do mnie do apteki i chcą być obsługiwani jednoczesnie rozmawiając z kimś o pierdołach, to jest ignorowanie najprostsze, a głupole nie zdają sobie sprawy, że przychodzą do kogoś do pracy i nie mam ochoty tego słuchać i chyba w takim wypadku co druga osoba jest niedosłysząca

Gość malinowy sorbetecik
ufff już myślałam, że tylko mnie to denerwuje.

Gość ask her out
jeszcze o ile w w porannym autobusie gadanie glosne przez tel moge skumac, to tego o co czepnela sie autorka ni chuja lub wychodzenie ze sklepu. a co to miejsce swiete/nikt sie w sklepie nie odzywa, trzeba cisze zachowac? dajcie ludzie spokoj:O

Gość fdgfd
genialnie :)

Gość jełopie jeśli idziesz do
restauracyjki miło spędzić czas a ktoś Ci się wydziera na d uchem i nie rozumiesz o co chodzi to może lekarz pomoże?

Gość malinowy sorbetecik
oczywiście uważam, że jak najbardziej można rozmawiać przez telefon w takich miejscach ale przyciszonym tonem.

Gość malinowy sorbetecik
i gwoli wyjasnienia to zanim zwróciliśmy mu uwagę to trochę czekalismy aż skończy ale on zaczął sie dopiero rozkręcać.