Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Olga

Jak sobie nie umyje glowy to mnie swedzi...

Polecane posty

prawie od kilku lat myje sobie glowe raz dziennie rano, wczoraj nie umylam, bo wrocilam o 6 do domu i nigdzie nie wychodzilam. postanowilam, ze nie bede ich myc...no i mnie swedziala caly dzien, zaraz ide umyc:(

Gość ma nas za durnow?:)
moze dlatego, że to szampon dla psów???

Gość fdsdfs
nie mamy tak

Gość cholera jasna!
Też tak mam :) Muszę codziennie myć glowę i na dodatek przetłuszczają się strasznie.

nie, ja wlasnie myje tymi najlepszymi szapomonami. nie wyobrazam sobie myc jakimis z 'nieznanej' mi firmy. Zawsze to jest jakis elseve, garnier fructis, nivea diamond gloss :D

Gość fdsdfs
a umnie pojawia sie łupiez jak myje tymi szamponami typu garnier czy innymi przeciwłupiezowymi.. NIe mam łupiezu jak uzyje zwykly pokrzywowy szampon . Moze to uczulenie na szampony?? .. Podobno te drozsze sa gorsze bo maja wiecej chemi ..

no niby tak, ale te tansze skolei maja wiecej wody niz tego szamponu pewnie, a mnie to wgl sie wyadje, ze w tych najtanszych jest zwykle mydlo w plynie i tyle. Ja nigdy nie mialam lupiezu. Jest mozliwe ze mi sie wlasnie zaczyna? Jak wygladaja tego skutki? wlasnie takie swedzenie?

Gość xa,lc';xs.
nie, ja wlasnie myje tymi najlepszymi szapomonami. nie wyobrazam sobie myc jakimis z 'nieznanej' mi firmy. Zawsze to jest jakis elseve, garnier fructis, nivea diamond gloss haha nalepsze szampny hahaha to są tylko według ciebie najlepsze szmpony, nie dziwie sie że cie swędzi łeb jak takim szajsem go myjesz, to że tobie jest firma "nieznana" to nie znaczy że szampon jest zły, po prostu gówno wiesz

dla mnie to sa najlepsze, to ze nie sa drogie to nie znaczy ze sa do doopy. nie mam kasy na dove, czy panteni, bo one chodze po 15 zloty nawet. myje sie tymi do 10 zloty, i dla mnie to one sa najlepsze.

Gość drogie nie zawsze znaczy
ze dobre 🖐️

Gość Wymienilas najgorsze akurat
Szampony :D taki zwykly tani pokrzywowy ma mniej chemii wiec jest lepszy, ale ja osobiscie uznaje tylko naturalne, organiczne kosmetyki.

Gość fefwefwef
Mam to samo. Też muszę myć codziennie a czasem nawet dwa razy dziennie. A jaki szampon byście poradziły?

Jak ci na organicznym nie zalezy to firmy Barwa pokrzywowy jest jednym z najlepszych. A tak to Alterra sie u mnie sprawdza.

Gość ewwwe
najwiecej chemii maja przeciwłupiezowe szampony . Z przeciwlupiezowych jedynie dobry jest nizoral , a te head&shoulders czy garnier sa beznadziejne

Gość najlepszym szamponem jaki
mialam jest Alpecin,na lupiez po 1 dniu ani sladu ,jest on tez na wypadanie i wzmocnienie wlosow

Jak boli to bardzo zle :O Rozumiem dyskomfort, swedzenie, ale bol to zly znak.