Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozkocham Go... ;)

Jak rozkochać w sobie mężczyzne?

Polecane posty

Gość Rozkocham Go... ;)

Macie jakieś sprawdzone sposoby? Żeby świata poza mną nie widział? :D

Gość BydlakJeden
Pokaż mu cipke

Gość Rozkocham Go... ;)
Cały problem polega na tym, że spotkaliśmy się tylko dwa razy. Mieszkamy od siebie jakieś 100 km. Codziennie rozmawiamy na skypie do późnej nocy. Ale wiem, że on jest zalogowany na pewnym portalu i pisze sobie z innymi laskami.... Jak go rozkochać, żeby skończył pisać z innym? :D

Gość beznadziejeja...
Daj sobie spokoj bo nie warto

Gość Rozkocham Go... ;)
Czemu nie warto??

Gość doradzę gratis
lodami

och, jest wiele sposobów :) ale zadaj sobie pytanie: czy zależy Ci na tym, by Cię pokochał z całym dobrodziejstwem inwentarza, czy chcesz grać przed nim rolę? jeśli to pierwsze - po prostu bądź sobą, jeśli to drugie - wachlarz możliwości jest nieograniczony :classic_cool:

Gość lololala
chcesz niemożliwego faceci nie kochają tylko pożądają

Gość Szmaragdowa gwiazda
Po co rozkochiwać na siłę? Takie rzeczy chyba powinny przychodzić naturalnie, lepiej najpierw się zaprzyjaźnić, a nie silić się na jakieś sposoby, które wg mnie są śmieszne.

Gość Rozkocham Go... ;)
Raczej to pierwsze :P Jestem sobą co nie zmienia faktu, że chciałabym, żeby zakochał się we mnie po uszy :D i skończył w końcu pisać z innymi :D W sumie ja też tak robię :P Piszę też z innymi ale na nim mi jakoś zaczyna zależeć :)

Gość Rozkocham Go... ;)
Myślę, że co do tej przyjaźni to jesteśmy na dobrej drodze ;)

dziwne, że nikt jeszcze nie napisał "pokaż mu cycki" :)

Gość Rozkocham Go... ;)
a może ktoś coś powie jeszcze? Lepiej pokazywać, że mi zależy czy nie? Być trochę niedostępną i bardziej jako koleżanka??

Gość farfacet
umowić się upić przelecieć a rano wszystko będzie już inne

Gość Rozkocham Go... ;)
Inne? w jakim sensie? Chyba takim, ze wiecej sie nie spotkamy he he :P zaliczy i tyle :P

Gość ghgh
Najpierw powiedz jaka jesteś to ocenimy, czy masz szansę i czy ktoś z Tobą jest w stanie dłużej wytrzymać. Chyba, że liczysz na jakiś romans i co będzie to będzie ;) A druga sprawa. Po co Ci on i czemu z nim chcesz być. Bo jest przystojny? Możesz wymienić przynajmniej kilka jego cech czy nie bardzo? ;)

najpierw musisz rozeznać się w terenie :P jaki jest, jakie ma zainteresowania, jakie wartości uważa za najważniejsze jest to możliwe by go rozkochać, ale uważam, że to nie ma sensu bo po czasie i tak się okaże jaka jesteś naprawdę, skończy się udawanie, rozkochiwanie, dopasowywanie zachowań do potrzeb i wtedy związek się rozleci miłość musi pojawić się sama :) w każdym razie jeśli jesteś zdeterminowana to rozeznaj teren, a później dopasuj do tego jego najprawdopodobniej "ideał kobiety" i się nim stań nigdy nie bądź nachalna, bo to Cię skreśli musisz delikatnie pokazywać, że jesteś

o matkoo nie doczytałam, że chodzi o znajomośc wirtualną wycofuję wszystko co napisałam :D

Gość Rozkocham Go... ;)
Jestem troche nie skromna :D ale wiem, że szanse mam, jestem dość atrakcyjną kobieta i potrafię dogadać sie z mezczyznami :) Jaki on jest też już wiem i dlatego zaczyna mi na nim zależeć bo jest na prawdę wartościowym mężczyzną :) Wiem co lubi i czego nie i w bardzo wielu rzeczach się zgadzam. Jest wiele rzeczy, które oboje lubimy.

Gość to może rada z historii
Starożyność: Kleopatra dawała Cezarowi wino z opium i wywarem z bielunia dziędzierzawy. W rauszu po wypiciu nalewki z bielunia człowiek nie tylko odczuwa gorącą sympatię do stworzeń, które na co dzień nie budzą w nim żadnych uczuć. Ma też skłonność do wyjawiania rzeczy, które normalnie trzyma w tajemnicy.

Gość Rozkocham Go... ;)
He he :P Nie poznaliśmy się przez neta :P Tylko niestety te kilometry swoje robią i dlatego spotkaliśmy się dopiero dwa razy, a nasz codzienny kontakt to skype i telefon

Gość rybkaaaaaaaaaaa
"Jak rozkochać w sobie mężczyzne?" chyba zartujesz, nie ma t5akiej opcji

Gość Rozkocham Go... ;)
Jak nie ma jak jest :P Mój były mąż do tej pory mnie kocha i świata poza mną nie widzi :D Jego jakoś rozkochałam ale to było tyle lat temu.... że juz wyszłam z wprawy :)

Gość rybkaaaaaaaaaaa
za toi ty niukogo nie kochasz

Gość Rozkocham Go... ;)
A skąd możesz to wiedzieć?

Flirtuj i nie ulegaj mu zbyt szybko, udawaj niedostepna, ale jednoczesnie kokietuj go. To sie sprawdza i dziala bardzo na facetow ;]