Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vi-

lato w zimnie - gdzie go szukać?

Polecane posty

Gość vi-

Hej, nigdzie się nie ruszamy w to lato - dopiero wróciłam do pracy po macierzyńskim a i dziecko dopiero ma pół roku. I chcielibyśmy pojechać zimą gdzieś się wygrzać - styczeń albo luty - mała będzie już miała roczek i myślę, że będzie fajnie mieć trochę lata w środku zimy. Możecie coś polecić? przychodzi mi do głowy jedynie Teneryfa - warto? był ktoś zimą? może polecić? jakie temperatury? Albo coś innego - nie wiem jak Egipt zimą? Na Australię niestety nas nie stać :)

Gość bukaaa
Ja byłam na Grand Canarii na przełomie listopada i grudnia. Pogoda jak w lipcu (ale nie tegorocznym) tylko bardzo wiało i wcześnie robiło się ciemno. Bardzo nieprzyjemny jest za to powrót do kraju, bo ja w ciągu kilku godzin przeniosłam się ze słońca i +30 do śnieżycy i -20. Nie potrafiłam się z tego otrząsnąc przez 2 tygodnie. Ale było warto :) Choć nie wiem, jak z małym dzieckiem, tu ci nie potrafię doradzić.

Gość vi-
dzięki, chodzi mi wogóle o pomysł na jakiś kierunek - ze szczegółami jakos sobie poradzę :)

ja tez moge polecic Kanary bylismy z cora na Lanzarotte i pogoda super 10.01 a u nas 30 w dzien robilo sie ciemno juz kolo 18 ale wtedy to i tak najczesciej na spacerkach bylismy ..... a na wieczor cos na dlugi rekaw potrzebne