Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annn18

czy jestem w ciąży???

Polecane posty

mam 18 lat. kochalam sie z moim chlopakiem 6 dni temu i okres powinnam miec 4 dni temu i niestety ale spoznia sie, boje sie ze jestem w ciazy, pomozcie, ale nie oceniajcie mnie ze jestem jakas glupia malolata czy cos, prosze...

Gość fbghjhnj
jestes glupia malolata ja rozumiem ze przesada jest krzyczec 'skoro nie doroslas do seksu nie rob tego' ale zanim sie zaczniesz bawic w dorsla to do kurwy nedzy naucz sie uzywac google!!!

Gość wróżka z kafeterii
50%tak-gratuluję blizniaków 40%-nie 10%-a ktoż to wie Test ciażowy z Rossmana kosztuje 6zł

Gość hm............................
Jeżeli masz regularne cykle i kochałaś się, jak wynika, na 2 dni przed okresem - to raczej na pewno nie jesteś w ciąży. Nie schizuj to okres dostaszniesz:)

nie chce zebys mnie ocenial bo nie wiesz jaka jestem, chce tylko pomocy, widac bardzo lubisz wyzywac sie na ludziach, jeszcze jakby to bylo prosto w oczy, ale przez neta lepiej co? nitk nie widzi, najlatwiej, nie podoba sie to nie pisz tu poprostu

jestes glupia malolata marne szanse na ciaze ale nie mozna w 100% wykluczyc

hm............. dziekuje ze przynjamniej Ty mozesz normalnie odpowiedziec, bo niektorzy sa tu tylko po to zeby sie wyzyc... i poobrazac ludzi

Gość *weronikao*
Nie jesteś w ciąży bo były to dni niepłodne. Kochana, takie przysrywanie tutaj to norma:(:(

Gość i co z tego że
dni nie płodne ? ja zaszławm w dni nie płodne i to w smam okres ..... lepiej jak kupisz test tak nikt ci ni epomoże

Gość *weronikao*
już dosrywasz? nawet jakby zaszla to ten okres by dostala normalny

Gość czemu by
miała dostać okres normalnie? ja nie dostałam i tyle a jak jej sie spóznia to co jej szkodzi zrobić test?

Gość haahahahahahahahaha
weronikao,kuurwo latarniana mialas spierdalac wyduupczaj dziffko w podskokach

to pewnie ze stresu! Nie kupuj testu, bo za wczesnie! nie sluachaj glupot, ze test 6zl, ale po 6 dniach nie wykaze ciazy, nawet jezeli zaistniala! Uspokoj sie, okres spoznia sie z miliona powodow! (zmiana klimatu, trybu zycia - wakacje, wyjazdy, stres etc) Nie nazywaj siebie glupia malolata, to inni nie beda Cie tak traktowac.

jagodka1 dzieki za slowa otuchy, no wlasnie przez te ostatnie dni jestem bardzo zestresowana wiec to moze dlatego, jestem tez trocha chora i biore leki, wiec moze to tez ma jakies znaczenie