Gość jna.sak Napisano Sierpień 12, 2011 Drzwi Stolpawu, dobra marka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zx.copc Napisano Sierpień 23, 2011 Stolpaw to bardzo dobre drzwi wewnętrzne, mamy dwie sztuki, więc wiem co mówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porcja wieczornej coopy Napisano Sierpień 23, 2011 zasadnicza kwestia - zewnetrzne czy wewnetrzne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lasa.kan Napisano Wrzesień 13, 2011 ja słyuszałem że stolpaw i takie i takie robi dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wcale nie widać Napisano Wrzesień 13, 2011 że to reklama :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 111 Napisano Marzec 26, 2019 za 200 zl kup jakies i w du.pie tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 111 Napisano Marzec 26, 2019 za 100 nawet masz drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamm Napisano Lipiec 4, 2019 Solidne i modne drzwi techniczne sprzedają na drzwihotelowe.pl. Mam porównanie z tym co u nich kupiłem a z tym co miałem wcześniej osadzone w hostelu....niebo a ziemia, te poprzednie miały wyciszać a jedynie troszeczkę osłaniały przed dźwiękami, tutaj ten efekt jest bez porównania lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jerry1 Napisano Grudzień 31, 2019 Dobredrzwi.pl – ja korzystałem z ich usług, bardzo profesjonalna firma dystrybuująca różne marki drzwi, montująca, transportująca – wszystko, co potrzebne podczas zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ada00 0 Napisano Maj 8, 2020 (edytowany) Edytowano Maj 8, 2020 przez Ada00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benk 0 Napisano Lipiec 13, 2020 Dnia 7.10.2019 o 15:39, smurfetka89 napisał: Ale o jakich drzwiach mówimy? Bo wewnętrzne to nawet mogą być ze sklejki chociaż ja nie praktykuję rozwiązań takich "aby było" tylko wolę zainwestować w coś porządnego. Drzwi zewnętrzne powinny być na prawdę solidne i w miarę bezpieczne. Ja zamawiałam w salonie ze stolarką drzwiową w moim mieście rok temu drzwi aluminiowe. Producentem jest Aluhaus, wiele osób mówiło mi, że warto zainwestować w drzwi tej firmy bo mają doświadczenie i porządne produkty. Sprawdziłam sobie oferty innych firm ale wróciłam do Aluhaus. Drzwi zewnętrzne Tenvis model LAR. Fajne 4 kwadratowe przeszklenia ozdobne, kolor drzwi z palety RAL 9006. Fajnie wyglądają tak nowocześnie. Mogę polecić po roku czasu moja ocena to 6 Podpisuje się pod tym, co pisała smerfetka. Aluhaus ma na prawdę świetnej jakości drzwi, duży wybór i ceny dla ludzi. Ja jestem bardzo zadowolony już 2 lata mamy drzwi od tego producenta. Ciepłe, szczelne i wyglądają bardzo nowocześnie. Drugi raz wybrałbym tak samo. Mieliśmy problem ze znalezieniem drzwi do domu pasywnego i te, które znaleźliśmy u nich są odpowiednie dla tego typu budownictwa więc idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunon 1 Napisano Grudzień 22, 2020 U mnie również drzwi z Aluhaus. Bardzo solidnie wykonane i dobrze izolują, są ciepłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwinka88 0 Napisano Kwiecień 11, 2021 Ja uważam, że drzwi muszą być solidne. Aluminium to na prawdę dobry materiał. Sama mam drzwi z aluhaus wlasnie aluminiowe i są super jakości. Skrzydło jest solidne, mocne. Sąsiad ma innej firmy i otwierają mu się jak Słońce na nie pada. Tragedia. My nie mamy takich sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach