Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winky..

pytanie o piersi!

Polecane posty

Gość winky..

bardzo lubie spac na brzuchu,co wiąże się z leżeniem na piersiach,przez co piersi są uciskane..boje sie,ze spowoduje to pomniejszenie piersi,lub zahamowanie ich wzrostu..mam racje,czy raczej lezenie na piersiach nie wpływa na zahamowanie ich wzrostu badz ich pomniejszenie?

Gość rrrrrrr
jezeli jestes nastolatka to lezenie na brzuchu ma wplyw na piersi, splaszczasz je sobie i w przyszlosci beda nalesnikowate czyli obwisle

Gość winky..
17 lat mam...póki co mam bardzo ładne i kształtne piersi,mam górna miseczke B wiec chciałabym zeby mi jeszcze troche urosły,wiec pytam czy takie lezenie na cos wpływa..

Gość Dupciaa
tez sie nad tym zastanawiam :D

Bardziej od leżenia na brzuchu na stan twoich piersi wpływa źle dobrany biustonosz, który nosisz..

Gość dziunia125
Lepiej tak nie leż,serio. Kumpela mi się zwierzyła,że od zawsze spała na brzuchu i za ciasny stanik nosiła i jej naleśniki się zrobiły! Nie ryzykuj,szkoda biustu!

"Spanie na brzuchu opóźnia rozwój piersi. Nic podobnego. Wielkość biustu jest uwarunkowana genetycznie i nie ma nic wspólnego z pozycją, w jakiej śpimy."

piersi ci się raczej nie zmniejszą w ten sposób, ale będą miały brzydki kształt, to co tu kolezanka napisała... podobnie jak noszenie źle dobranego biustonosza, nie wiem, co gorsze.

Gość winky..
nosze biustonosze które podnoszą i zbliżaja piersi do siebie,są ładnie podniesione,czyli,ze takich stanikow nie powinnam nosic? a jakies cwiczenia na jedrnosc nie zapobiega znieksztalceniu piersi?

Gość gość
To nie prawda leżenie na cyckach pomaga w utrzymaniu dobrej kondycji

Gość gość
Leżenie na cyckach jest dobre dla zdrowia

Gość gryfny
wymyśliła sobie leżenie i spanie i gołych tzytzkach i teraz się zastanawia , czy spać z gołymi tzytzkami a inaczej ni potafi , co chwilę nadstawiała swoją gołą peazdę do ruuchania i teraz się zastanawia , czy znajdzie się jakiś facet aby moje dwoje dzieci z powodu mojego bzykania przy trasie przygarnął moje dwoje dzieci z powodu biedy ?

Gość gość
a głowę trzymasz w powietrzu czy na poduszce? to uważaj, bo możesz miec płaską główkę od poduszki. najlepiej obracać sie w czasie snu, jak na rożnie.

Gość gość
Takie problemy jakie czasy......

Gość gryfny
generalnie to mam to głęboko w zadzie , jeżeli kobieta uważa, że nadstawia duupę do wylizania i do wyruuchania to już nie jest dla mnie kobieta , nadstawia swój zad aby tu w moim mieszkaniu mieszkać , i szuka lokum za darmo szuka frajera aby jej zad wylizał do błysku , znam takich setki , jeżeli mnie nie wyliże to moim kumplom wyliże do czysta

Gość malyfrustrat
poleruj szariku swoja pałę :)