Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on najlepszy

zakochana w swoim lekarzu..

Polecane posty

Gość on najlepszy

Jestem zakochana w swoim lekarzu .Znamy sie 15lat przez 10 go nie widzialam ,kazdy mial swoje zycie ale nie moglam o nim zapomniec wciaz przewijal sie w mojej glowie... od 2lat chodze do niego caly czas flirtowalismy ze soba ..

Gość WC
No to może będziecie razem.

Gość jak ci on okazuje
zainteresowanie???

Gość on najlepszy
tak ale ten flirt skonczyl sie sexem, bylo cudownie ,tylko ze on nie chce do mnie dzwonic tylko widzimy sie jak przychodze na wizyte

Gość jagodziankaa
idz ty dzieciakupomoz matce zmyc naczynia

Gość on najlepszy
nie wiem o co mu chodzi ,mówi że myśli o mnie a jak spytalam to czemu sie nie odezwie to mowi nie

Gość nie wiesz?
nie wiesz? to chyba mówi mniej więcej tak - wiesz super mi z Tobą było, ale nie chce się z Tobą wiązać.

Gość on najlepszy
zawsze dawal znaki ze mu sie podobam przytulal mnie jak mialam problem nawet pocalowal,ale do niczego wiecej nie dochodzilo a teraz jak sie zdecydowalam to on jest dziwny

Gość on najlepszy
nie wiem co mam robic???

Gość Nic nie rób
Nic nie rób. Jak będzie coś chciał to wie gdzie Cię znaleźć.

Gość on najlepszy
ide na wizyte no i czekam czy cos powie o naszym spotkaniu...? kak nic nie zaproponuje ...? to jest moja ostatnia wizyta i on wie ze mam wyjechac za granice

Gość To ja bym sie nawet
To ja bym sie nawet nie łudziła ze coś powie. Fakt. Mogę się pomylić.;]

Gość on najlepszy
mam wrażenie ze kogos ma ale dlaczego bawi sie moimi uczuciami???

Gość on najlepszy
i jeszcze jedno on jest jest starszy ode mnie 20lat

Gość Przecież to było wiadomo.
Przecież to było wiadomo. Nie widzi, cię jako przyszłą żonę, ale jako pociągający obiekt seksualny, ale ma na tyle oleju w głowie, że nie chce się w to pakować.

Gość on najlepszy
tak to tylko mogl napisac facet bo tylko oni bawia sie kobietami nie zwazajac na ich uczucia chca wszystkie przeleciec a za zone chca dziewice

Gość on najlepszy
dlaczego bys sie nie ludzila? przeciez jak bedzie mu zależalo to spotkamy sie jeszcze za nim wyjade

Gość on najlepszy
bardzo mi na nim zalezy ale co mam teraz zrobic jak mu powiedzialam ze musze wyjechac do pracy on wie ze wroce za 3miesiace

Gość On jest 20 lat starszy
On jest 20 lat starszy, a Ty jesteś 20 lat młodsza. Powiem więcej on ma 40 lat, a Ty 20? 40 latek nie planuje ślubu z 20 latką. Po prostu inaczej się myśli w tym wieku i inne potrzeby są ważne. On zadaje sobie sprawę z tego ile ważnych różnic Was dzieli. A że 20 latka jest śliczna i świeża to ciężko jej się oprzeć. On wie, że za 10 lat ona będzie mieć 30 a on 50, a za 20 lat, gdy ona będzie mieć lat 40 on już będzie starcem. Ale mogę się w końcu mylić, miłość nie zna granic i takie tam.

Gość on najlepszy
Ja 30 lat a on 50 Jan nas cos do siebie ciagnie to musi być jakieś uczucie tylko dlaczego on poza wizytami nie chce pisac ani dzwonic ?

Gość Może boi się tego,
Może boi się tego, że za 10 lat będzie "starym dziadem", gdy Ty będziesz miała tyle lat co on teraz i po prostu uznaje, że takie coś nie ma szans.

Gość abcxyz
dyrdymaly... znam malzenstwo gdzie ona ma 36 lat a on 75 i na 100% nie sa ze soba dla pieniedzy a do togo maja 11 letnia corke wiec nie wierze w roznice wieku. sama tez jestem w zwiazku gdzie roznica jest 17 lat i jestesmy juz 17 lat razem wiec milosc nie zna granic ...metryka nie ma z tym nic wspolnego

Gość on najlepszy
ZGADA SIE ZE METRYKA NIE MA NIC DO MILOŚCI. jA JESTEM W NIM ZAKOCHANA 15 LAT I JAK PO 10 LATACH ZNOW GO ZOBACZYLAM WRAZENIA DLA MNIE NIE ZROBILO TO ZE ON JEST TYLE LAT STARSZY cCHCE GO TAKIM JAKIM JEST

Gość on najlepszy
za pare dni bede sie z nim widziala ale nie wiem co zrobie jak on zrezygnuje z naszego spotkania .Czy mam mu powiedzieć że jestem w nim zakochana?

tego mu nie mow bo mozesz go sploszyc dawaj mu znaki a to on powinien przejac inicjatywe...powodzenia