Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on najlepszy

romans ze swoim lekarzem

Polecane posty

Gość on najlepszy

Romansuje ze swoim lekarzem ,spotykalismy sie na wizytach ,najpierw był flirt i pewnego dnia puściło wszystko ..bylo cudownie .ale nie wiem co dalej ? spytalam czy mozemy sie spotkac gdzie indziej zgodzil sie ale ...

Gość więc pytanie brzmi
ale najpierw musisz zapłacić bo to będzie prywatna wizyta???

Gość on najlepszy
Ja mam płacić? ja dałam tylko propozycje

Gość on najlepszy
co ty piszesz y nawet nie masz pojecia co to jest milosc czy pozadanie do mezczyzny bo majac 27 lat jestes jeszcze dziewica i nawet nie wies jak sie do tego zabrac dziewczyno masz problem i to DUŻY!!!!!!!!!!!

Gość Szpitalna1@@@
Dokładnie reminka jesteś zorientowana w temacie!;-) Tak SZWY PUŚCIŁY! W takich okolicznościach nie ma mowy o romansach i trzeba ratować ludzkie życie! Zadziwia mnie tylko, że osobę na takim poziomie, który dla mnie nawet nie istnieje, ten lekarz wybrał sobie na powierniczkę!? Czerpiesz radość z cudzego nieszczęścia?! Ale prawda jest taka, że nie wiesz co Ciebie jutro czeka i Twoją rodzinę! Słyszałaś o tym, że nie znasz dnia ani godziny?! Więc nie bądź taka do przodu! A zło zawsze wraca!-to tylko kwestia czasu!

Gość Szpitalna1@@@
Dokładnie reminka jesteś zorientowana w temacie!;-) Tak SZWY PUŚCIŁY! W takich okolicznościach nie ma mowy o romansach i trzeba ratować ludzkie życie! Zadziwia mnie tylko, że osobę na takim poziomie, który dla mnie nawet nie istnieje, ten lekarz wybrał sobie na powierniczkę!? Czerpiesz radość z cudzego nieszczęścia?! Ale prawda jest taka, że nie wiesz co Ciebie jutro czeka i Twoją rodzinę! Słyszałaś o tym, że nie znasz dnia ani godziny?! Więc nie bądź taka do przodu! A zło zawsze wraca!-to tylko kwestia czasu!

Gość abcxyz
cos tu chyba nie na temat... o co kamann?

Gość on najlepszy
on nie jest żonaty i było nam cudownie

Gość on najlepszy
dlaczego sie ktos podszywa pod moj nick?

Gość abcxyz
nie ma to jak jakas debilka podszywajaca sie pod nik tematodawcy

Gość abcxyz
gdzie jest administrator forum ???????????????? przeciez mozna sprawdzic ID i ni wpuszcza sie takich osob ktorym sie nudzi niech ida sobie strzepac do kibla i oby dostal syfa:P

Gość on najlepszy
ciekawe kto tu taki madry jest ze uzywa mojego nicku??????moze sie przedstawisz?

Gość on najlepszy
???????

Gość abcxyz
i co myslisz ze nie widac roznicy w wypowiedzi widac ze jakas debilka lub debil sie podszywa pod cudze niki.... nie stac cie na wymyslenie swojego ? musisz krasc cudze? porazka....ktos upadl nizej niz mogl hihiih

Gość on najlepszy
myślałam ze to forum jest po to by sobie porozmawiac normalnie ale widać ze sie nie da!

Gość Ylkaaa
hahahaha o jak się usmialam hahahhaha

Gość on najlepszy
to jest chore co na tym topiku sie dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość abcxyz
ja w przeciwienstwie do ciebie jakis poziom mam.... a ty po podstawowce co mozesz powiedziec ? znizylas sie do poziomu 13 latka

Gość abcxyz
Przyznam, że poziom poniżej powierzchni morza, ale cóż ja poradzę na to, że taka głęboka ze mnie dziewczyna? :classic_cool:

Gość abcxyz
na kretynow nie ma lekarstwa, takich to juz tylko w dolek wrzucic!!!!!!! za to ty jestes plytka

Gość abcxyz
nie ma to jak komus zje.....c temat........ masz bloka na mozu zajmij sie swoim plytkim zyciem i idz ciagnac loda swoim kumplom spod sklepu

Gość abcxyz
Lubię tak sobie sama ze sobą pogadać. Lekarze mówią, że to niezdrowe, ale przynajmniej nigdy nie czuję się samotna :classic_cool:

Gość abcxyz
no i sie wydalo...faceci bez jak tak jak ty tylko potrafia sami sie pierdoli....... tylko facet mogl takie bzdury wypisywac.KRETYN, DEBIL, IDIOTA ITD

Gość abcxyz
Ja nakrywam do śniadania dla dwóch osób, a następnie podczas posiłku przesiadam się z miejsca na miejsce, dyskutując ze sobą z pełnymi ustami :classic_cool:

Gość abcxyz
Poleruję wory Eskimosom w osiedlu dla uchodźców w Porajowie za tuszkę suszonego dorsza :classic_cool:

Gość abcxyz
odwiedz psychiatre to ci pomoze, jak potrzebujesz wirtualnych znajomych... nacpales sie i nachlales i teraz sie nudzisz w swoim towarzystwie ....nawet nie jest mi ciebie zal

nie ma to jak tzw facet podszywa sie pod kobiete .....dorob sobie cycki