Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepperniepopelnilsamobojstwa

Wałęsa był na pogrzebie Leppera?

Polecane posty

a gdzie był w tym czasie Ziobro? Jak uważacie? Moim zdaniem Lepper przegral w Polsce jedynie z Wałęsą. Z nikim więcej.

Ziobro nie wiem gdzie był, ale nie pasuje on do prezydentów Polski i ja bym teraz w gazecie MOJEJ dała artykuł o wykształceniu prezydentów Polski i sondaż na NAJLEPSZEGo czy najbardziej prezydenta Polski. W gazetach powinny być sondaże popularności Komorowskiego, co ludzie są dzą o zmarłym Kaczynskim i przekroje - to byłoby w MOJEJ gazecie a wy sobie piszcie co chcecie. I tak same brednie to są i tyle :(

najbardziej popularnego prezydenta Polski - tak miało być

Lech Wałęsa wzorem do naśladowania do dziś, ale nie powiem wam czemu. Samidobie powiedzcie. Nie chcielibyście wiedzieć co tak naprawdę ma wam do powiedzenia Lech Wałęsa. A może chcecie? Ale nie napiszę bo nie mam stałej pracy w Polsce. Że przepadłam przez KROWI ŁANCUCH matki w św. Józefie to wam nie napiszę jaki naprawdę jest Lech Wałęsa. A przez niego też przepadłam. No wiecie - niech oni się wieszają. Takie jest życie - najpierw ten ZIOBRO HISTORII ich. Niech się wieszają - po kolei. Tyle im zostaje. To są nauczyciele? Chyba sobie kpicie i tyle :( I nie miejcie pretensji do mnie - ja tam robiłam swoje i tyle. A kuratorium? I powiem wam tyle - zależy kto będzie kandydował. Ale 5 dzieci to już było. No nie z wyższym wykształceniem. 1 dziecko bez magistra było też. Pasowałoby średnie bez matury i 3 dzieci. A ilość języków obcych, którą zna pan Lech Wałęsa jest po prostu IMPONUJĄCA - naprawdę i tyle :(

Sorry za byki, ale ten nauczyciel historii jeśli założył ten krowi łancuch na mnie to życzę mu SAMOBÓJSTWA na nim. Takie mam życie i nie miał prawa tego robić. Gdybym to rozumiała to bym go z miejsca wykończyła, a tak z czasem go wykończę bo nie miał być taki dobry, nie? Po co był taki dobry. A jak był to miał mi pomóc, a tak przez niego przepadłam, ale niestety to co mam mu do powiedzenia na temat swojej słynnej dobroci dla uczniów to to , ze oto mu rzucam sznurek do snopowiązałek i niech się wiesza na nim jak stary mojej bratowej, promotor i kilku innych, którzy zasrało mi życie do końca. Ta dyrektorka też - sami se ją powieście. Albo przynajmniej wypalcie. Co wy sobie nie myślicie? Takie jest życie. Mieliście wiedzieć, ze najpierw kropnęli się rodzice matki. I to jacy. Takie 2 Leppery. No a teraz wszystkiego dobrego - dobrego grzybobrania. To najważniejsze. ps. i dobrych wyników narodowego testu inteligencji. Spis ludności już - teraz narodowy test inteligencji przed wami. Na pewno I miejsce na świecie. Już z góry gratuluję.

Wiecie że niczego w Polsce nie osiągnę doktorat bratowej ma już doktorat a jak nie? Nie wrócę do szkoły niczego nie osiągnę bo mnie nim wykończą? Tylko tak. I że nie wiedziałam, że siostra jego żony ma 2 dzieci w klasztorze, co ja w ogóle wiem. Tylko takie rzeczy - po mnie zostaje krowi łańcuch, który zawsze tu ogrywała moja - PODOBNO!!! - chora umysłowo matka, która po prostu nie wiedziała, że rodzice się powiesili. A skąd? Nikt jej nie powiedział. A teraz sobie sami tak żyjcie i tyle. Bo się smiejecie z Leppera. No cóz... no to proszę - biuro przewodniczącego Samoobrony jest puste. I tyle. Każdy tam moze iść i rządzić. Proszę - i tyle. Jak dla mnie.

Oni są chorzy umysłowo - ja nie wiedziałam, że moja matka powiesiła się na krowim łancuchu - po mnie pozostaje zbiorowe samobójstwo - ja was dalej rozwalam swoim życiem skoro Aneta Krawczyk robi co chce. Powinna zostać katechetką bo się śmieje z mojej matki, że nie dała rady. Bo jej porwali dziecko. Ja jestem porwana, a mój ojciec zabił swojego ojca, inną babę jeszcze - da mi radę ta Krawczyk? Też jej zostaje samobójstwo jeśli jej nikt nie pomoże. Ja źle zyję, ale mam 2 braci na zachodzie - takich samych lebiodów jak ja, a reszta? No tyle ile ale... a reszta? I koniec. I całe życie szło tylko o pieniądze matki, żeby nie było, że ja nędzarą jestem. Nie. Po prostu taka chciwość, że nikt ich nie dostał, a ja o tym nie wiedziałam i tyle. Jedyny zarzut i tyle :(

Gość owca, stul mordę i zarzyj
leki!:o🖐️

A moja matka w Polsce chciała mnie dziś zabić ze starym bratowej CHYBA - tak myślę bo po co mi grzyby w lesie. Kiedyś się dowiem co ona planowała, ale jej się nie udało bo mnie grzyby w lesie interesują. ZNOWU pomidorówka dziś. Wczoraj chyba też. No cóz... co wam sie tak nie podobam? Są brzydsi ode mnie i brzydsze. I tyle. I naprawdę uważacie, że mnie las interesuje? Dlaczego niby? A co tam jest?

ten stary bratowej chyba chciał, zeby ja zabili albo najpierw mnie zabić pózniej ją z zawiści. I wiecie - nie dałby jej rady gdyby chodziła na policję - pogadać, ale ona? i tyle. Bo jak się nie dac rodzicom. Policją. I tyle. I koniec. I teraz zostaje mi Iwonka w Holandii, która będzie mnie szczuć, ale nie da mi rady bo cała jej rodzina po mojej stronie. Gdy ich po prostu straciła to zrozumieli jak siostra dzieci miała i czemu. I dwoje. I musiała ich rozpuścić w kwasie solnym. Tylko to pasuje. Skąd miała? Nie wiem. I tyle. Żaklina czy jest straszna? W Niemczech bo mój brat na mnie się zmawia z nią bo miałam wyjść za mąż za młodszego, a on za Żaklinę miał się wydać i tyle. I koniec w sumie. Albo za Haki. Bo co o nich myśle? Że powinni być żonaci po tej ŚREDNIEJ. i tyle. Bo co o nich ogólnie myślę? Że są po szkole średniej. Tyle i koniec. I są z Europy. I tyle.

Wiecie jak ja tych rodziców ratowałam i w ogóle a oni chcieli MNIE ZABIĆ. No to mieli mi powiedzieć prawdę i dać na sznur. Bo wiecie - za darmo to nie jest i tyle. Sznur też kosztuje. I wiszę 15 lat lekko na sznurze. Nie sama. Jeszcze bym zasrała cały list pożegnalny - tyle mnie obchodzicie. Ale przyznaję zrobiliście mi z życia niezły psychiatryk. Po co? Nie wiem. Wystarczyło powiedzieć prawdę i dać tabletki nasenne. Ale nie teraz - teraz to w pierdel. Dawno temu. W liceum NAJPÓŻNIEJ. W liceum bym się sama powiesiła, a na studiach z samobójcami z mojej średniej - upiłabym się razem z nimi i na sznur. I koniec :(